Nforce3 drivers vs HDD

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
ryar
Nováček
Nováček

Nforce3 drivers vs HDD

Příspěvek od ryar »

Mam docela zasadni problem se svym HDD (klasickej IDE Seagate baracuda 160GB, 7200,8MB cache) . Kdyz chcu v kterekoliv game zachytit video pomoci Fraps, stane se behem nahravani videa hra naprosto nehratelna (FPS klesne na 2). Jeste vcera me to nedelalo, ale od doby, kdy jsem nahral oficial NForce drivery (5.10) me to dela psi kusy. Zkousel jsem i nekolik starsich driveru na kterych to driv frcelo bez problemu, zkousel jsem i upraveny verze z guru3d.com a nebo aji original XP drivery IDE/ATAPI, ale dela to porad. A to jsem mezi instalacemi delal defragmentaci, Clean systemu, Registry healer atd. Ale porad nic. Nevite cim to muze byt? Podotykam ze na verzich, ktery me ted nejedou to jelo driv v poho.
HDtach me ukazuje 93,8MBs (average read 65MBs), HDD jede v UDMA5/100, v biosu mam nastevono acces mode: auto (zkousel jsem i LBA, ale nic)
Jinak muj system je: A64 2800+ @2100, 1GB DDR (A-data 500), R9800PRO @ 400/355 (catylyst 5.10), MSI K8N neo Platinum ed (bios 1.9)
ryar
Nováček
Nováček

Příspěvek od ryar »

Vyreseno. Neco me vyplo Fast Writes ve WIN. Takze jsem dal ON a uz to fici tak jak ma...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“