Zdravim,
potřeboval bych poradit nějaký otestovaný program který dokáže pro jednotlivé aplikace omezit rychlost toku dat in/out. Do teď jsme používal NetLimiter, ale ten mi přestal fungovat - z neznámého důvodu sekne při nabíhání celé pc (reinstalace nebo cokoliv jiného nepomohlo).
//Zajímá mě hlavně omezení downloadu, upload mě moc netrápí. Někomu může přít divné omezovat Download, ale mém k tomu rozumný technický důvod.
Ď všem.
Omezení downloadu / uploadu; NetLimiter
Moderátor: Don
- cabman
- Středně pokročilý

Omezení downloadu / uploadu; NetLimiter
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- maXXmilian
- Moderátor

Ty lenochu jeden
Tak sem to teda vygoogloval za tebe, ale musim priznat ze sem nic z toho nezkousel a asi taky vsechno nebude free, me totiz netlimiter beha, takze nezbyva nez si o tom precist par radek
http://www.freedownloadmanager.org/down ... iter_info/
Dobrou chut pokud prave obedovas

//edit mimochodem ten netpeeker pry neni spatny....
Tak sem to teda vygoogloval za tebe, ale musim priznat ze sem nic z toho nezkousel a asi taky vsechno nebude free, me totiz netlimiter beha, takze nezbyva nez si o tom precist par radek
http://www.freedownloadmanager.org/down ... iter_info/
Dobrou chut pokud prave obedovas
//edit mimochodem ten netpeeker pry neni spatny....
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth