Naformátovanie hdd Hitachi v USB škatuli

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Naformátovanie hdd Hitachi v USB škatuli

Příspěvek od marian_m »

Prosím poradte,
kúpil som si hdd 250 GB Hitachi a USB škatuľu na hdd. V počítači mám WinXP sp2 a chcel som naformátovať harddisk pomocou WinXP na formát NTFS. Celé formátovanie prebehlo až po 100% a potom mi WinXP vypísal hlášku, že vraj sa nepodarilo formátovanie. Teraz sa hdd zobrazuje, ale jeho veľkosť je 0 MB.
Neviete o nejakom software, alebo postupe ako korektne naformátovať môj harddisk?

Vďaka.
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Re: Naformátovanie hdd Hitachi v USB škatuli

Příspěvek od MaTTo S »

marian_m píše:Prosím poradte,
kúpil som si hdd 250 GB Hitachi a USB škatuľu na hdd. V počítači mám WinXP sp2 a chcel som naformátovať harddisk pomocou WinXP na formát NTFS. Celé formátovanie prebehlo až po 100% a potom mi WinXP vypísal hlášku, že vraj sa nepodarilo formátovanie. Teraz sa hdd zobrazuje, ale jeho veľkosť je 0 MB.
Neviete o nejakom software, alebo postupe ako korektne naformátovať môj harddisk?

Vďaka.
vybrat z tej USB skatule a pripojit priamo na PC .
Alebo to skus naformatovat cez nejaky program od vyrobcu tej skatule alebo alternativny SW napr . partition magic aj ked neviem ci ten to spravi . Vyskusaj
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

Jeste muzes zkusit zrusit stary oddil a vytvorit new a naformatovat ho znovu.Nebo si stahni nejakou utilitu od vyrobce disku a projed disk.Mam taky disk v supliku na USB a formatuju normalne.
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“