Vždy to hlásí že je síťový kabel odpojen a tak podobně, Připojení je WiFi s počítačem propojený přes Access Point. Ovšem jako naschval jsou na tom napojený dva počítače, druhej počítač s tím problém nemá. Skoušel jsem přeinstalovat Windows napomohlo. Když jsem skoušel nainstalovat Operu nebo FireFox vždy to nenašlo server. Chlap kterej mi to instaloval se s tím ještě nesetkal, takže mi moc nepomohl. Nevíte jak bych to mohl dát do pořádku, prosím pomozte chtěl bych konečně skusit nějaké multiplajerové hry.
Problem s připojením
Moderátor: Don
- Imation
- Nováček

-
Problem s připojením
Mám problém se spouštěním multiplajerových her, a s zaregistrováním ICQ. Ale i jiných programů kturé musím vyplnít a potom odeslat.
Vždy to hlásí že je síťový kabel odpojen a tak podobně, Připojení je WiFi s počítačem propojený přes Access Point. Ovšem jako naschval jsou na tom napojený dva počítače, druhej počítač s tím problém nemá. Skoušel jsem přeinstalovat Windows napomohlo. Když jsem skoušel nainstalovat Operu nebo FireFox vždy to nenašlo server. Chlap kterej mi to instaloval se s tím ještě nesetkal, takže mi moc nepomohl. Nevíte jak bych to mohl dát do pořádku, prosím pomozte chtěl bych konečně skusit nějaké multiplajerové hry.

- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Imation
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Imation
- Nováček

-
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Imation
- Nováček

-
Tak teda poskitovatel.
Ing. Josef Barvínek
Ještěmně napadla jedna věc při šťourání se v počítači.
Nemůže na to mít vliv kabel kterej propojuje Access Point se síťovkou?
Já jsem při podrobném skoumání kabelu zjistil, že můj kabel ktrý je propojuje Access Point a počítač má čtyři vývody. Kdežto soused má těch vývodů osm. Má na to nějak vliv,nebo ne???
Ing. Josef Barvínek
Já jsem při podrobném skoumání kabelu zjistil, že můj kabel ktrý je propojuje Access Point a počítač má čtyři vývody. Kdežto soused má těch vývodů osm. Má na to nějak vliv,nebo ne???
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslíš, že kabel má jen 4 žíly (2 kroucené páry), tak to nevadí.Imation píše:Tak teda poskitovatel.
Ing. Josef Barvínek
Koncovka musí být RJ45 (8 kontaktů).
Toshiba Satellite
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
potvrzuji pavdufa: 100Mbps ethernet používá pro přenos jen 4 z těch 8mi drátů co jsou v UTP nebo STP Cat5 kabelech, proto některé kabely jsou od výrobce bez těchto nepoužívaných vodičů (ikdyž tyto vodiče zase napomáhají proti přeslechům, atd.)
osobně bych 4vodičový kabel nepoužíval, ale mělo by to normálně fungovat
osobně bych 4vodičový kabel nepoužíval, ale mělo by to normálně fungovat
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)