spuštění počítače přes celou republiku
Moderátor: Don
- Zeratul
- Nováček

spuštění počítače přes celou republiku
Zdar hledam zpusob jak spoustět počítač na dálku, treba z práce nebo od kamose.... Zkousel jsem program Wake on Lan, ale ztroskotal jsem na tom ze nedokaze projit pres router a NAT... Pres pevnou linku to taky nehrozi, protoze je zrusena, a posledni asi nejrealnejsi moznost je narvat do kompu mobil, akorat ze co kdyz mi vyprsí cas dobiti kreditu, pak mi ho zablokuji... nevite nekdo jeste nejaky jiny zpusob?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zjus hledat zde na foru, nedavno jsem to s nekym resil a nasli jsme SW ktery by to mel umet protlacit i pres router (povolis na nem urcity port)
problem ale je, ze potrebujes v te siti nejakou masinu, ktera je spustena a spousti ostatni, pokud je za tim routerem jedinej stroj co chces budit, mas smulu (ikdyz nevylucuju ze i neco takovyho muze existovat, treba integrovane do ridiciho SW routeru)
problem ale je, ze potrebujes v te siti nejakou masinu, ktera je spustena a spousti ostatni, pokud je za tim routerem jedinej stroj co chces budit, mas smulu (ikdyz nevylucuju ze i neco takovyho muze existovat, treba integrovane do ridiciho SW routeru)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)