Zaseknutí nabíhání Windows XP po instalaci NOD 32

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zaseknutí nabíhání Windows XP po instalaci NOD 32

Příspěvek od Andrw »

Nainstaloval jsem si antivir NOD 32 trial a pak jsem ho po skončení doby odinstaloval a to chtělo restart.
Po restartu naběhla ta modrá plocha s výběrem uživatelů ale napsalo se tam "Nabíhání systému windows" (nebo nějak tak) s logem.To tam bylo tak 15 minut a pak se objevil výběr uživatelů a nabíhání uživatele trvalo tak 5 minut (normálně mě systém naběhl tak za 20 sekund i s uživatelem!!!!).A to nešly ani základní funkce kopírovat vložit...!!
Opravil jsem to až zformátonáním oddílu s Windows a reinstalací.
PLZZ help čím to může být!!!! :shock:
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

kdyz uz si to preinstaloval, je stejne tezky zjistovat, co se stalo, nejspis se nabouralo nastaveni nekterych sluzeb a nez pri spousteni vsechno dobehlo na timeouty, trvalo to tak dlouho, jak si psal, s tim, ze se neco urcite nespustilo tak, jak by melo (ale to uz je jen spekulace)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“