Kolik času strávíte na Internetu?
- Iguka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- XuB4nU
- Začátečník

- PCMark
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Angel
- Nováček

-
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- honny
- Středně pokročilý

To sem i kdyz chodim do skolyEfineSS píše:Ted kdyz jsem zkoncil skolu a nemam zatim praci, tak jsem na netu skoro cely den..
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PC je připíchlej furt, ale já tak 4 hodiny 
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- Lucca
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tak pozeram ze vsetci citatelia PCT su podobni
. len pre zaujimavost: v triede mame par ludi, ktori su odporcami internetu, napr. jednemu spoluziakovi rodicia zaviedli DSL 512 a on sa v skole stazoval, ze internet je nuda, ze neco to vobec je, on to nepouziva. som nevedel co mu mam povedat, ked mi to povedal 
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- MANAMi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
NET=)
Takže.... abych z toho nedelala chat...net je pro me dulezityy.... travim tam tak kolem 3 hodin dene nekdy mene nekdy vice
Na netu delam ukoly do skoly...chat...mno a ted i tohle PCT...doufam ze je prispevek breeej
Na netu delam ukoly do skoly...chat...mno a ted i tohle PCT...doufam ze je prispevek breeej
MB: DFI LanParty NF4 - ULTRA SLI CPU: AMD Opteron 144 @ 3015 MHz RAM: Muschkin Low Latency @ 325 MHz VGA: MSI RX1800XT HDD: 2X SEAGATE 7200.8 250GB
Jinak Vaše Peťulka=)) páá=)
Jinak Vaše Peťulka=)) páá=)
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no já bez netu klidně vydržím,stejně na něm nenní co dělat,radši zajdu s kámošema pokecat ven na pivko atd.než u toho furt sedet,kdysi sem tu byl skoro porad,ted sem na netu tak hodku denne,vyridit maily,pokecat na ICQ a staci bohate
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- Návštěvník
-
=)
Kže jsem se rozhodla že bych zase jednou napísala nějakej příspěvek do PCT... Tak bych mohla začít... Takže kolik času trávíte denně na internetu... Toť otázka... Kže bych na ní ráda stručně odpověděla.... jestli do tohoto času počítám jen internet tak by to podle mé lkogické úvahy.... Jako, že já logicky uvažovat umíím měla trávit na netu...Mno kyž od toho odečtu čas co trávím s manami venku... To je dycky mazec.... sme uz pokročili ako od kofol k energetickejm nápojům... Ale to se nám docela prodražilo...sme za týden utrtili jen 250kčs za tyhle píčoviny...je sorry...to bylo newhodné..ba přímo vulgární slovo, které se se sem nehodí...takže bych ho tedy ráda nawrhla slovem blbosti.... ALe abych neutíkala od témetu... Takže už sme ochutnali Semtex.... to je nic moc... a nemá bublinky... Pak tmavej i světlej redbull...světlej nic moc...jsou z něj totiž cítit ty sladidla...a Burn..heh ten je super...ale pak po něm máme dycky cervenou držku...( teda pusu...) sem se tim i polila..ale pšššt=) mno a dáál....toje zatim všechno.. zítra chceme zkusit Kamikatze.... to bude snad dobrý jen potřebujeme někde schrastit money...=)Ale to snad zvládneme.... takže dál.... Jo mimochodem sme si dneska koupili párky=)) Sem s tim Manami udělala takou ostuduuuu..... radši nebudu zminovat.... Takže podle tohohle jsem došla k závěru, že provádění těchto činností nám zabíra poměrně dost času..nemluvně po šplhání po U-rampě a tancování kolem tyče.... Takže na internetu bývám akorát kolem odpoledne...To je tak hoďka a pak většinou jdu ven jak sem dříve popisovala..a pak zas večer... Tak přibližne 2 hoďky.... Dopoledne tam nejsem jelikož spím..Takže na inernetu trávím tak 3 hodiny deně v průměru.... Toť můj stručný příspěvek do fóra.... Zase někdy..Páá=)
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
internet
Spím v něm, bdím v něm, jím v něm. Když jsem vzhůru jsem na internetu. Ono to ale holt asi ani jinak nejde, když tě vlastně živí. Zvláštní, že jak jsem s ním začínal, bál jsem se že mne úplně pohltí. A pohltil ale zatím nedokonale, na 12 až 18 denně. Je to dobrý ještě to není čtyřiadvacet 
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- tom01
- Mírně pokročilý

- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
nekdy mesic vubec a nekdy 18h denne
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Smolda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: