zapnutie PC pomocou klavesnice
Moderátor: Eddward
- mato555
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zapnutie PC pomocou klavesnice
viem ze niekde v BIOSe sa da nastavit ze po zdani nastaveneho kodu (v BIOSe) sa pc zapne. mohli by ste mi poradit kde to najst a ci to podporuje MB Jetway P4XFCU a BIOSom Phoenix-AwardBIOS v.6.00PG
AMD Phenom X4 2,6GHz, Ati radeon HD4670 1GB DDR3, 4GB RAM, 500GB SATA, 1,5TB external SAMSUNG G3, WIN 7 Professional 64bit
- podmi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mato555
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- podmi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mato555
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to podmi: vies nikde v biose sa da nastavit ze po zadani urciteho hesla sa pc automaticky zapne bez toho aby si pouzil tlacitko power na case a ja som chcel vediet ze kde presne to najdem v biose to je asi tak vsetko
AMD Phenom X4 2,6GHz, Ati radeon HD4670 1GB DDR3, 4GB RAM, 500GB SATA, 1,5TB external SAMSUNG G3, WIN 7 Professional 64bit
- podmi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mato555
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sorry ja som ten druhy prispevok napisal zle
ja som tam nasiel iba zapnutie ktore sa nastavi v biose na urcity datum a cas a pc sa zapne presne vtedy ale to kde sa to zapina pomocou tlacitka na klav to som tam nenasiel!!!
nieco take nasiel ale boli tam moznosti HOTKEY kde sa dalo nastavit Ctrl+F1......Ctrl+F12este nejake tri gombiky a potom tam bolo zadavanie na heslo ale nikde som nenasiel to ze kde mam to heslo urcit aby sa mi to potom pomocou toho hesla zaplo!!!
a tie Ctrl+F1.......... tak to mi tiez neslo!!!
zapol sa mi iba na nastaveny datum a cas ale zajtra to este skusim pozriet!
ak by si nahodou vedel kde mam zadat tu kombinaciu pre zapnutie PC ta napis lebo ako som uz pisal tak som to nikde nenasiel
ja som tam nasiel iba zapnutie ktore sa nastavi v biose na urcity datum a cas a pc sa zapne presne vtedy ale to kde sa to zapina pomocou tlacitka na klav to som tam nenasiel!!!
nieco take nasiel ale boli tam moznosti HOTKEY kde sa dalo nastavit Ctrl+F1......Ctrl+F12este nejake tri gombiky a potom tam bolo zadavanie na heslo ale nikde som nenasiel to ze kde mam to heslo urcit aby sa mi to potom pomocou toho hesla zaplo!!!
a tie Ctrl+F1.......... tak to mi tiez neslo!!!
zapol sa mi iba na nastaveny datum a cas ale zajtra to este skusim pozriet!
ak by si nahodou vedel kde mam zadat tu kombinaciu pre zapnutie PC ta napis lebo ako som uz pisal tak som to nikde nenasiel
- podmi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: