Asus X600-PRO pretaktovanie,bios..

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Asus X600-PRO pretaktovanie,bios..

Příspěvek od RDK »

Prosim chcel by som sa spytat ze ci sa da nejak vyraznejsie pretaktovat alebo zmenit bios alebo upravit.Mam ju pretaktovanu pomocou ATI TOOL 0.24 ale to je take pretaktovanie ze to neni ani citit.Keby som vedel tak by som si tento SHIT nikdy nekupil nikde na nete nemozem najst ze by niekto menil bios ale ani ziadny som nenasiel na tuto graf.kar.Presnejsie jej jadro je RV380 a ma aktivne iba 4 pipelines.Vcera som stiahol F.E.A.R. a mal som dost bolo to vlastne skoro nehratelne tak bolo to asi o tomto:sek..sek.sek...sek........sek..a takto by som mohol pokracovat do nekonecna prosim napiste ked nieco viete.Vopred Dakujem.
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ma aktivne iba 4 pipelines
víc jich tam ani fyzicky není, je to prostě starej Radeon 9600 s PCI-Express sběrnicí. to že ti na tom rozumně neběží nejnovější hry není nic divnýho :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“