Napalovacka robi co sa jej chce

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
scarinko
Začátečník
Začátečník

Napalovacka robi co sa jej chce

Příspěvek od scarinko »

cafte kupil som pred asi dvoma mesiacmi DVD napalovacku LG4165b do noveho PC ale nakolko este nemam secko po kope tak som ju skusil dat pred dvoma tyznami do stareho kompu (skusal som ci vobec pojde).
Funguje napaluje ALE!

Ked vlozim DVD ci je to + alebo- je jedno v nerovi mi ukazuje kapacitu furt 4500MB a DVD by malo mat 4,7GB.

druhy problem napalil som na RW nejake filmy a dal som multisession disc lebo nebolo este plne dnes som tam dopalil jeden fil uplne vpohode za 3 minuty napalil (nerobil som popritom nic aby sa neposralo) a vlozil som ho naspat a film tam nebol.
Hovorim dobre tak som znova otvoril nera dal napalit DVD ukazal mi tie tri co tam boli samozrejme volne miesto tak som dal zasa pridat ako predtym nastavil som rychlosti atd a dam zapis a nero mi vravi ze disc je plny.

Tak co to je? v predchadzajucej obrazovke tvrdi ze mam miesto a ked dam burn tak tvrdi ze nemam?

dal som potom urobit info o discu a nero napisal ze je naplneny 4483MB takze plny ale nevidi ten film ani nero ani mojpocitac ani totalcommander ani nikto

neviete niekto ako na tieto problemy

jo a minule mi nechcel dat overburning na CD ktore malo kapacitu 700MB a chcel som 704napalovat co by malo ist a nastaveny som mal overburning

dik za pomoc
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Re: Napalovacka robi co sa jej chce

Příspěvek od Half-Death »

scarinko píše:do stareho kompu (skusal som ci vobec pojde).
druhy problem napalil som na RW nejake filmy a dal som multisession disc
Ma ten stary komp Windows XP?
scarinko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scarinko »

ne mam win 98
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Ta kapacita je v pořádku, DVD má 4 700 000 000 bajtů.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Half-Death »

scarinko píše:ne mam win 98
Tak to jepak jasny, Win98 neumi cist DVD s multisession.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“