Open GL 1.5

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Alechandro
Nováček
Nováček

Open GL 1.5

Příspěvek od Alechandro »

Ahoj všichni,

všera jsem spustil jednu hru, a ta po mě chce min. Open GL 1.3 Díval jsem se na obal od grafické karty a tam je napsáno, že na CD jsou ovladače DirectX9C a Open GL 1.5 Když to CD ale otevřu, nikde nevidím možnost open GL nainstalovat. Přitom, když jsem počítač skládal, nainstaloval jsem z tohoto CD vše, co se dalo, takže teoreticky bych tam ten Open GL mít měl. Nevíte kde se dá zjistit, jakou verzi Open GL mám? Všude píšou jen verzi DirectX, ale open GL jsem nikde nenašel.
Dík a čau.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

OpenGL knihovny sou součásti driverů.
Co je to za kartu, co je to za hru, jaky maš nainstalovaný drivery
Alechandro
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alechandro »

Je to hra Chonicle of Riddick. Katra Gigabyte 6600 GT, verzi driverů nevím, ale na tom CD bylo napsaný číslo 1.4 tak možná to. A kde se dají zjistit všechny informace o nainstalovaných driverech. přímo v menu nVidie?
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Alechandro píše:Je to hra Chonicle of Riddick. Katra Gigabyte 6600 GT, verzi driverů nevím, ale na tom CD bylo napsaný číslo 1.4 tak možná to. A kde se dají zjistit všechny informace o nainstalovaných driverech. přímo v menu nVidie?
ne to není driverama...musíš naistalovat nejnovější patch na tu hru pak už to půjde...ten patch opravuje chyby nových Nvidia karet....měl jsem stejný problém :wink:
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Alechandro píše:Je to hra Chonicle of Riddick. Katra Gigabyte 6600 GT, verzi driverů nevím, ale na tom CD bylo napsaný číslo 1.4 tak možná to. A kde se dají zjistit všechny informace o nainstalovaných driverech. přímo v menu nVidie?
Alebo si nainstaluj RivaTuner a v polozke OpenGL ->Compatibility ->version OpenGL zaskrkni 1.5 a pojde to.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

350Z píše:
Alebo si nainstaluj RivaTuner a v polozke OpenGL ->Compatibility ->version OpenGL zaskrkni 1.5 a pojde to.
říkám je to chyba hry.... :roll: Ten patch tuto chybu opravuje :)
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Viem ale mne sa ten patch nechcel instalovat a mam to poriesene takto. :roll:
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Me ta tu hru fungovali Fo.Wa. 71.84, jine ne.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

350Z píše:Viem ale mne sa ten patch nechcel instalovat
Na crackou verzi nejde nainstalovat, na originálku ano. ;-)
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Shit píše:
350Z píše:Viem ale mne sa ten patch nechcel instalovat
Na crackou verzi nejde nainstalovat, na originálku ano. ;-)
Mimochodom mam originalku a patch uz mam nainstalovany.Myslene to bolo tak ze by mi trvalo kym to stiahnem z internetu a to sa mi nechcelo (mam totiz nehorazne pomaly internet).Ale bolo to na Level DVD tak to mam nainstalovane odtial 8-)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

350Z píše:
Shit píše:Na crackou verzi nejde nainstalovat, na originálku ano. ;-)
Mimochodom mam originalku a patch uz mam nainstalovany.Myslene to bolo tak ze by mi trvalo kym to stiahnem z internetu a to sa mi nechcelo (mam totiz nehorazne pomaly internet).Ale bolo to na Level DVD tak to mam nainstalovane odtial 8-)
Já mám taky originálku, ale při patchi jsem musel ty "jisté" soubory odstranit... @ šetřím si svoji CD mechaniku...
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Radsej sa nebudem hadat kvoli takymto blbostiam :roll:
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“