nelze provest formatovani oddilu na mem hdd

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Smithfield
Začátečník
Začátečník

nelze provest formatovani oddilu na mem hdd

Příspěvek od Smithfield »

mam doma jeden hardisk ktery mam rozdelen na dve partitions a co se deje tam kde mam oddil urceny pro data a ne pro system tak tam sem chtel provest formatovani a napsalo mi to:

system windows nemohl dokoncit formatovani

upozornuju ze pri formatovani sem mel vse vyple tim ymslim plikace vsechny vyple na jednalo se o odiil kde nebyl system
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze provest formatovani oddilu na mem hdd

Příspěvek od Mike.Ace »

Smithfield píše:mam doma jeden hardisk ktery mam rozdelen na dve partitions a co se deje tam kde mam oddil urceny pro data a ne pro system tak tam sem chtel provest formatovani a napsalo mi to:

upozornuju ze pri formatovani sem mel vse vyple tim ymslim plikace vsechny vyple na jednalo se o odiil kde nebyl system
Zkus pouzit treba partion magic, s nim jsme zatim naformatoval vsechno bez problemu :)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: nelze provest formatovani oddilu na mem hdd

Příspěvek od Cpk »

Smithfield píše:mam doma jeden hardisk ktery mam rozdelen na dve partitions a co se deje tam kde mam oddil urceny pro data a ne pro system tak tam sem chtel provest formatovani a napsalo mi to:

alebo skus si spravit sustacciu disketus WCommanderom a skus to cezneho nafomatowat..
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“