Ethereal - pakety
Moderátor: Don
- david99
- Začátečník

-
Ethereal - pakety
ahojte
Snazil som sa odchytit nejake packety pomocou tohto programu ale marne, obavam sa ze to je tym ze nepodporuje moju wifi kartu, mam wifi kartu od asusu co bola dodana k doske 11Mb/s s cipom Ralink, nevedeli by ste mi poradit ci by sa to nedalo nejako rozbehat alebo nejaky iny program co vie to iste?
Snazil som sa odchytit nejake packety pomocou tohto programu ale marne, obavam sa ze to je tym ze nepodporuje moju wifi kartu, mam wifi kartu od asusu co bola dodana k doske 11Mb/s s cipom Ralink, nevedeli by ste mi poradit ci by sa to nedalo nejako rozbehat alebo nejaky iny program co vie to iste?
- Half-Death
- Začátečník

Re: Ethereal - pakety
Mas vybrany spravny adapter, na kterem poslouchas?david99 píše:ahojte
- david99
- Začátečník

-
- Standa99
- Začátečník

-
Ono kazdou sitovku (i wifi) musis prepnout do "promiskuitniho modu", coz dostat wifi do tohoto modu musi ten soft umet. Bojim se, ze ten Ralink asi zadny umet nebude. Nejlepe na tom jsou karty Orinoco. Ja mam XI-325, kde to prepnuti jde v Linuxu bez problemu a pro Windows musim pouzit "Commview for wifi" kde musim dokonce preinstalovat ovladac pro kartu tim, ktery je prilozen u toho Commview. Pak jsem schopny naskenovat a poslouchat treba i klienty, ne jenom AP.
Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB Adata EE, Sapphire 4850
- david99
- Začátečník

-
- Standa99
- Začátečník

-
Zajdi na tyhle stranky http://remote-exploit.org/ , je tam hodne moc veci. Jde tam stahnout LiveCD, ze ktereho nabootujes do distribuce KNOPPIXu, kde jsou vsechny mozne softy a utility. Na tech strankach najdes i tutorialy ve flashi, kde je nasnimana obrazovka, kde a jak co delat (treba odhalit WEPkey). Maji tam i forum, kde mozna narazis na to, jak rozchodit te Ralink.
Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB Adata EE, Sapphire 4850
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- david99
- Začátečník

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- david99
- Začátečník