Problém s rychlostí u CDMA

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
marao
Červená karta
Červená karta

Problém s rychlostí u CDMA

Příspěvek od marao »

zdravím mám problém s rychlostí když stahuji tak max 9kB/s co stím udělattt????je to vliv na signálu nebo na čem je to závislééé????Docela mě to štve o 3KM borcovi to chodí 150kB/s poradte mi please
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

je to závislý na jakej s epřipojuješ vysílač (nebo jak tomu řikaj) ale nezdá se mi, že by ten tvuj kámoš měl mít jinej.. ale je možný, že máš blbej signál.. a samozřejmě to je závislý na serveru.. ovšem já tahám 30kB/s na průměrnym serveru, na dobrejch max. 100kB/s
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

je to závislý čistě na signálu, zkus dát anténu někam, kde budeš mít lepší příjem, nebo si pořiď směrovku a namiř jí na vysílač
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
marao
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od marao »

chlapy je nějaký soft třeba na hledání btsek????nebo něco takového abych věděl asi kde v jakém směru je???
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Dony píše:je to závislý čistě na signálu, zkus dát anténu někam, kde budeš mít lepší příjem, nebo si pořiď směrovku a namiř jí na vysílač
Dovolím si oponovat..... http://www.cdma.cz/diskuze.php?vlakno=12787 :? To zaleží na více faktorech (ze strany ET). U mně signál super, yagi, vzdálenost od buňky cca 1,5km a rychlosti (asi podle vyspání ET) 5-150KB/s. (docela velkej rozptyl.. :oops: ). Spíš tam je nějakej "ET faktor" - to nemá s vytížením sítě a anténou asi žádnou spojitost :wink:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Tak jasne... Tam des pres x BTSek vzduchem, nez se to dostane do neceho rozumnyho (optika)... A navic je to v posledni dome silene zahlceny... Jeste ze sem do toho nesel a pockal si...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
marao
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od marao »

jako tak čím to teda ještě může být je nějaký soft na monitorování btsek?nebo něco lepčího než gt dialer?je to zajimavé jiným to chodí v pohodě a mě ne

Další věc : máte někdo zkušenosti s nasdílením v síti????Přes co to nasdílet (winroute,ccproxy,winproxy....)????
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

marao píše:jako tak čím to teda ještě může být je nějaký soft na monitorování btsek?
ET umístění BTS tají - ale na netu umístění BTS lze najít... :lol:
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

pockej jak taji?? ja myslel ze to je normalka na vysilacu?? (takovej ten stozar vis co :lol: )
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

lidi povedlo se vám nějak pořešit tu pomalost? mám ten samej problém, sosám tak max 18kb/s a když vidm že to někomu jede 80 - 100 tak bych vraždil:-)) pomůže ta směrovka? mám externí anténu, ale asi to nebude to pravý vořechový.
James.86
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.86 »

Není to zrovna "rada", ale když máš signál na CDMA tak tam určo máš i Wi-fi...a ten je mnohem lepší za nižší ceny
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

James.86 píše:Není to zrovna "rada", ale když máš signál na CDMA tak tam určo máš i Wi-fi...a ten je mnohem lepší za nižší ceny
to je HODNĚ individuální - třeba já tu wifi nemam ;)
Effa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Effa »

já taky wifinu nemám, teda mám, ale nevidim na ní a na barák nic dávat nemůžu :-(
Delorean
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Delorean »

James.86 píše:Není to zrovna "rada", ale když máš signál na CDMA tak tam určo máš i Wi-fi...a ten je mnohem lepší za nižší ceny
Tomu sám nevěříš...
Epox 8RDA3+ PRO, AMD Barton 2500+@11x166MHz/1,425V!(Prime-stable)+Spire FalconRock II, RAM celkem 1GB, HDD Samsung 250GB SATA, Sapphire Radeon 9550(250/200MHz) 128MB->9600 bios mod(475!/200MHz), DVD-RW LG GSA-4082B, Wifi AP WRT-311, Seasonic 380W, vlastní regulace všech ventilátorů podle teploty
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

lMarky píše:
to je HODNĚ individuální - třeba já tu wifi nemam ;)
to není individuální, to je kravina
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“