PROJECT: Toxic mod by Xan HOTOVO final photo on page 20

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

pod tlakem se tvorit neda, dej si voraz, mas jeste tyden ;)
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

mam takovej napadik vsiml jsem si ze to prave plexi u tlacitka se na okraji trochu vic rozteka co z toho udelat takovej "potucek" slizu pres predek??? vypadalo by ze z toho neco opravdu tece a jeste bys trosku zkrotil tu simetrii co ti tady nekdo vycital
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

No muj nazor je ze vic plexi = spis ICE mod, jak uz to tu padlo. Plexi bych nechal jen v bocnicich a spis bych zkusil vymyslet nejakej ten sliz...

Napr. silikonovy tmel, da se obarvit a da se s tim malovat jak s barvou na cukrovi (kdyz si na to udelas takovej ten pytlicek) a navic je to po zatuhnuti gumovy a pruzny, takze to "na omak" i vic ten sliz pripomina. Rozhodne vic, nez zatuhly lepidlo :wink: 8)
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

jo s wishem souhlas, muze to bejt gut a lehce se to da udelat.
jinak foto detaily super ultra nejlepsi, ale celkovej pohled se mi az zas tak nezamlouva. myslim ze uz to tady parkrat zaznelo a neco pravdy natom bude.
To vylepseni myslim ze neni spatny, hlavne ten predek se povedl, ale nekdy min je vic, tak bych to s tou snahou a natavenym plexi az zas tolik neprehanel. Jinak good job :up:
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

sem sice necet cely to forum, ale urcite uz to tu nekdo psal. ten slis je k zbliti, ale jinak se mi libi moc, ikdyz bych to teda na stole nechtel.
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SLIZ

Příspěvek od saboo »

Ještě k tomu slizu... co to je? ja bych to asi udelal z takovyho toho silikonovyho valecku co se roztavi pistoli a muzes tim neco lepit.. ale to je pruhledny nebo bily... cim jsi to nabarvil? ( chci si dat do case sklenicku s drinkem a ten jsem myslel ze vyrobum prave z toho ted resim jak to obarvit.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: SLIZ

Příspěvek od Xan »

saboo píše:Ještě k tomu slizu... co to je? ja bych to asi udelal z takovyho toho silikonovyho valecku co se roztavi pistoli a muzes tim neco lepit.. ale to je pruhledny nebo bily... cim jsi to nabarvil? ( chci si dat do case sklenicku s drinkem a ten jsem myslel ze vyrobum prave z toho ted resim jak to obarvit.
voskovky :twisted:
btw: psal sem to tu
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

aha tak jo, dobrej nápad. ja kdyz to soupnu dovnitr tak ok a navic tam budu mit takovej jonstantni tvar, ale zda se mi, ze ty kdyz to mas mimo vnitrek skrine, ze to budes mit dost krechky, ale jestli to prezije ( prezilo ) invex, tak vsechno.
David Kolibáč
Začátečník
Začátečník

Bleee

Příspěvek od David Kolibáč »

Dobrý, zelenou moc rád nemám, ale dobrý...
Toxic povedený, kamarád mi tady zvrací na klávesnici...
Banda kreténů tu je. Všude.
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Bleee

Příspěvek od lord Morpheus »

David Kolibáč píše:Dobrý, zelenou moc rád nemám, ale dobrý...
Toxic povedený, kamarád mi tady zvrací na klávesnici...
No tak nevim Dave myslim ze na takej hnus jak tohle nemas... HELE ja mam radsi modrou barvu ale je to fakt toxic... Hmmm dodal bych este zelenou obrazovku, ale jinak celkem zajimavy... Ja osobne moduju do modra...
SOLAR PRISONbude brzy
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Začátky hodně dobrý, ale ke konci

...
...
...
...

ZLO
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Bleee

Příspěvek od Trinom »

lord Morpheus píše:Ja osobne moduju do modra...
Já mám třeba radši zelenou, ale všeho moc škodí 8-)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Projekty“