PROJECT: Toxic mod by Xan HOTOVO final photo on page 20
Moderátor: L4mka
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Strby
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam takovej napadik vsiml jsem si ze to prave plexi u tlacitka se na okraji trochu vic rozteka co z toho udelat takovej "potucek" slizu pres predek??? vypadalo by ze z toho neco opravdu tece a jeste bys trosku zkrotil tu simetrii co ti tady nekdo vycital
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.
NetBow Wifi 1Mbit
NetBow Wifi 1Mbit
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No muj nazor je ze vic plexi = spis ICE mod, jak uz to tu padlo. Plexi bych nechal jen v bocnicich a spis bych zkusil vymyslet nejakej ten sliz...
Napr. silikonovy tmel, da se obarvit a da se s tim malovat jak s barvou na cukrovi (kdyz si na to udelas takovej ten pytlicek) a navic je to po zatuhnuti gumovy a pruzny, takze to "na omak" i vic ten sliz pripomina. Rozhodne vic, nez zatuhly lepidlo

Napr. silikonovy tmel, da se obarvit a da se s tim malovat jak s barvou na cukrovi (kdyz si na to udelas takovej ten pytlicek) a navic je to po zatuhnuti gumovy a pruzny, takze to "na omak" i vic ten sliz pripomina. Rozhodne vic, nez zatuhly lepidlo
- BodyZ
- Začátečník

jo s wishem souhlas, muze to bejt gut a lehce se to da udelat.
jinak foto detaily super ultra nejlepsi, ale celkovej pohled se mi az zas tak nezamlouva. myslim ze uz to tady parkrat zaznelo a neco pravdy natom bude.
To vylepseni myslim ze neni spatny, hlavne ten predek se povedl, ale nekdy min je vic, tak bych to s tou snahou a natavenym plexi az zas tolik neprehanel. Jinak good job
jinak foto detaily super ultra nejlepsi, ale celkovej pohled se mi az zas tak nezamlouva. myslim ze uz to tady parkrat zaznelo a neco pravdy natom bude.
To vylepseni myslim ze neni spatny, hlavne ten predek se povedl, ale nekdy min je vic, tak bych to s tou snahou a natavenym plexi az zas tolik neprehanel. Jinak good job
- saboo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- saboo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SLIZ
Ještě k tomu slizu... co to je? ja bych to asi udelal z takovyho toho silikonovyho valecku co se roztavi pistoli a muzes tim neco lepit.. ale to je pruhledny nebo bily... cim jsi to nabarvil? ( chci si dat do case sklenicku s drinkem a ten jsem myslel ze vyrobum prave z toho ted resim jak to obarvit.
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: SLIZ
voskovkysaboo píše:Ještě k tomu slizu... co to je? ja bych to asi udelal z takovyho toho silikonovyho valecku co se roztavi pistoli a muzes tim neco lepit.. ale to je pruhledny nebo bily... cim jsi to nabarvil? ( chci si dat do case sklenicku s drinkem a ten jsem myslel ze vyrobum prave z toho ted resim jak to obarvit.
btw: psal sem to tu
- saboo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- David Kolibáč
- Začátečník

-
Bleee
Dobrý, zelenou moc rád nemám, ale dobrý...
Toxic povedený, kamarád mi tady zvrací na klávesnici...
Banda kreténů tu je. Všude.
- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Bleee
No tak nevim Dave myslim ze na takej hnus jak tohle nemas... HELE ja mam radsi modrou barvu ale je to fakt toxic... Hmmm dodal bych este zelenou obrazovku, ale jinak celkem zajimavy... Ja osobne moduju do modra...David Kolibáč píše:Dobrý, zelenou moc rád nemám, ale dobrý...
SOLAR PRISONbude brzy
- piXar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: