Mám problém s tiskárnou HP LaserJet 1200, mám jí připojenou na JetDirectu od HP a je naistalovaná jako síťová tiskárna v kanceláři s třemi počítači, až doteď vše fungalo v poho, ale teď jsem mi začal objevovat tento problém:
dám tisk jedné stránky, stránka se vytiskne ale v tiskové frontě se objeví dokument.....status odesláno do tiskárny....počet stránek 5/5, když počítač zrestartuju tak z tiskárny vyleze tento dokumnet v 5ti kopiích..pomáhá jen vyprazdňovat frontu před vypnutím PC....oradí mi někdo prosím....?
Problém s tiskárnou HP LaserJet 1200.....
- Jacques
- Žlutá karta Bazar

Problém s tiskárnou HP LaserJet 1200.....
Intel® Pentium G3420@4GHz + Gelid Silent Hero + 3x Corsair 120mm Fan, M/B MSI H87M-P33, 2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance Low Profile Black CL9, VGA Gainward GeForce GTX650Ti Boost GS, HDDs ADATA SSD SP900 Premier Pro 128GB + WD Caviar Blue 1TB SATA, Case Corsair Air 240 Carbide + zdroj CoolerMaster GM 450W - 80 Plus Bronze , LCD monitor FSC B22W6 Eco 22", Kbd+myš Logitech Cordless S 530...
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ja bych zkusil vypnout a pote zapnout sluzbu "Zarazovani tisku". Navod je zde http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=41