Problém s externím boxem na HDD USB 2.0

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Problém s externím boxem na HDD USB 2.0

Příspěvek od robocop »

Koupil jsem si externí box na disk.
dal sem tam Hitachi 80GB 7200ot 2MB.
pri kopírovaní menšího množství dat(500MB)funguje bez problému,
ale když dám zkopírovat treba 4GB,tak to po chvilce vyhodí hlášku:Zápis se spožděním se nezdařil.
N a potom ten disk musím odpojit od napájení a znovu pripoji(proste se kousne)
Zkousel sem to na více PC a je to to samé.
Čím to může být???
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Máš na mysli jediný soubor o velikosti 4 GB?
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

xIndian píše:Máš na mysli jediný soubor o velikosti 4 GB?
ne,může to být treba 5GB empétrojek
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

robocop píše:
xIndian píše:Máš na mysli jediný soubor o velikosti 4 GB?
ne,může to být treba 5GB empétrojek
to je celkem fakt divny.. a pokud to dela vsude tak jeste vic divny , to znamena , ze to neni vinou PC ale spise driveru u toho disku ci spatnej firmware... to jsou jediny 2 moznosti , zavolej tam co si to kupoval a rekni jim to co jsem napsal vyse a ukaz jim to u nich , musi ti to vyreklamovat ci ti prehrat aspon firmware pokud to pomuze...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

U 2,5HDD od Teacu.. myslim, ze je v nem Toshiba.. se mi to stava bezne.. jeden veliky soubor je bez problemu, ale spousta malych = preruseni kopirovani.. navic to dela podle nalady.. zadny presny casovy interval jsem v tom nenasel..
Jinymi slovy.. stejny problem jako dotaz tohohle threadu...
Delorean
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Delorean »

Taky máme v práci problém jaký asi popisujete s externím USB boxem, používáme ho pro zálohování na více PC. Na jednom PC(Win2000 Pro) jede zatím bez problémů, na dalším hardwarově stejném PC(ale s WinXP Pro) taky občas hláška "Zápis se spožděním se nezdařil", nějakou dobu po kopírování. Myslel jsem si, že to dělá jen při kopírování z USB boxu přes síť, ale dělá to i při kopírování na lokální disk. Zkoušel jsem v práci i svůj USB box(Spire GigaPod III) a ten na všech počítačích, i mně doma, funguje zcela bez problémů.
Řekl bych, že závada je spíš v extrením boxu, i proto, že chybuje pod WinXP, které mají proti Win2000 lepší podporu USB zařízení.
Epox 8RDA3+ PRO, AMD Barton 2500+@11x166MHz/1,425V!(Prime-stable)+Spire FalconRock II, RAM celkem 1GB, HDD Samsung 250GB SATA, Sapphire Radeon 9550(250/200MHz) 128MB->9600 bios mod(475!/200MHz), DVD-RW LG GSA-4082B, Wifi AP WRT-311, Seasonic 380W, vlastní regulace všech ventilátorů podle teploty
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“