X800 GT

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

porid jako ja x800gt...jak vidis v 3dmarku05 sem na tom lip nez x800 ....kup tu co mam ja (~4900,-)
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

fanik píše:mnou uvedene karty maji pridavne napajeni a jadro 480 = podle poctenicka temer 100% jistotu sw odemceni a pretaktovani (diky pridavnemu napajeni). HOWG
Boze ja se picnu. :roll: Tvoje uvedene karty NEJDOU zadnym zpusobem modnout na 16p.AGP karta ma pridavny napajeni jen kvuli nedostatecnosti napajeni pres AGP.Uz jsem to jednou psal.Stejne jako treba 6600GT AGP ho ma tez,ale PCI-E ho nema.Odemykani se tyka jen mnou uvedenych(PCI-E) karet(GTO2+Connect3D-Powercolor).Zadna jina GTO modnout na 16pip nejde,takze utrum,protoze potrebuje pridavny napajeni+spravny hodnoty v Atitools.
ObrázekDobreObrázekSpatne.Viz muj Fireblade
(Ciste teoreticky asi kazda R480 ma fnkcich vsech 16 ale jsou proste zamceny na urovni jadra,zadnej flash ani lakovani mustku se nekona.Tohle se treba tykalo prvnich varek X800GT s R423,kde byly prepaleny mustky a sli odemknout na 12.Ale dneska i na X800GT davaj R480,takze utrum.Kdyz si naflashuju bios z X850XT tak se karta bude takhle hlasit,ale furt budu mit 12p.
P.S.Vis co kup si AGP GT a dej pak vedet jak si uspel :)Treba prijemne prekvapis
Naposledy upravil(a) godlike dne stř 26. říj 2005, 23:33, celkem upraveno 2 x.
Mac...
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

jiri9 píše: Ale to já vím. Za GTO ale dám skoro o litr víc, to už je při mým současným rozpočtu znát :(
Musis shanet v jinech shopech.GTO stoji i 5500kc ale ceny lezou pomalu nahoru.Priplat si a nebudes litovat.
Mac...
Eldarion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Eldarion »

Dnes jsem si pořídil x800 GT pro AGP, čip r420 což mě trošku překvapilo, když tu všichni psali jen o r480 a r423. Další co mě překvapilo je, že v 3Dmark03 mi vylezlo 7k bodů, což je asi o 2k míň než v různejch testech. Nějak nechápu čím to? :) Rozdíl AGP a PCI-E přeci nemůže dělat takovej rozdíl?
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Eldarion píše:Dnes jsem si pořídil x800 GT pro AGP, čip r420 což mě trošku překvapilo, když tu všichni psali jen o r480 a r423. Další co mě překvapilo je, že v 3Dmark03 mi vylezlo 7k bodů, což je asi o 2k míň než v různejch testech. Nějak nechápu čím to? :) Rozdíl AGP a PCI-E přeci nemůže dělat takovej rozdíl?
máš tam obyč DDR nebo DDR3? a za kolik sis ji pořídil?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

godlike píše: Boze ja se picnu. atd atd
ja se picnu asi taky... to pridavne napajeni ma i PCIE ...hmm?
a neni to o tom ze by AGP nezvladla - evidentne zvladne kdyz na ostatnich AGP kartach s timto GPU pridavne napajeni neni, tak si 2x rozmysli nez se tady zacnes o necem hadat. Ja beru v potaz vsechny dostupne informace na netu a vychazi mi to, co uz jsem jednou napsal.

/*edit/
BTW pujde-li odemknout tak fajn, nepujde-li 12 taky dobrejch + OC
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

fanik píše:Odemykani se tyka jen mnou uvedenych(PCI-E) karet(GTO2+Connect3D-Powercolor).Zadna jina GTO modnout na 16pip nejde,takze utrum,protoze potrebuje pridavny napajeni+spravny hodnoty v Atitools.
Hm... na obrazkoch zo stranky vyrobcu jaksi PowerColor X800GTO nema pridavne napajanie a modnut "vraj" ide. :?

Ak R480 ma na cipe natvrdo nastavene pouzivanie 8 pipiek, preco sa da preflashovanim nevhodneho biosu degradovat na 4pipky?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Tohle je ten Powercolor,s pridavnym napajenim :roll:
Obrázek
Hlavne ma 2ns pameti,takze tezko pojede na taktech X850PE..
Mac...
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

godlike píše:Tohle je ten Powercolor,s pridavnym napajenim :roll:
Hlavne ma 2ns pameti,takze tezko pojede na taktech X850PE..
...nechapu? na jakych taktech nebudou umet 2ns pameti jet? z 4ns pameti muzes dostat 600MHz =)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

2ns maj def.1Ghz,samo ze mohou po OC dat i 1,2ghz(tohle daly 2ns na mym Asusu 6600extremeTOP)..ale pokud neudelas vmod na ram tak asi tech 1,16 nedaj..viz test na Hexus..slabych 1090..zalezi na kusu..kdovi..viz bios XT(520/540)PE(540/590)
Mac...
Eldarion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Eldarion »

Meridius píše:
Eldarion píše:Dnes jsem si pořídil x800 GT pro AGP, čip r420 což mě trošku překvapilo, když tu všichni psali jen o r480 a r423. Další co mě překvapilo je, že v 3Dmark03 mi vylezlo 7k bodů, což je asi o 2k míň než v různejch testech. Nějak nechápu čím to? :) Rozdíl AGP a PCI-E přeci nemůže dělat takovej rozdíl?
máš tam obyč DDR nebo DDR3? a za kolik sis ji pořídil?
Mám tam DDR3 a už je to celkem ok. Poslední test 8600, ikdyž to není těch 9100 co se ve skoro všech testech píše, tak přikládám tomu, že je to AGP.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Eldarion píše:
Meridius píše: máš tam obyč DDR nebo DDR3? a za kolik sis ji pořídil?
Mám tam DDR3 a už je to celkem ok. Poslední test 8600, ikdyž to není těch 9100 co se ve skoro všech testech píše, tak přikládám tomu, že je to AGP.
to nema s AGP co delat.., spis ovladace treba na GK , desku atd
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

v testech vetsinou jedou sici nejakej A FX53-57, pokud tam nemas neco podobneho moc bych se nedivil... :?

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Eldarion píše:Dnes jsem si pořídil x800 GT pro AGP, čip r420 což mě trošku překvapilo
Vyfot prosim GPU...mas lasercut na mustkach?Zeby mozny unlock?
Mac...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

fanik píše:
jiri9 píše:co jsem pochopil z TOHOTO článku, tak by mělo jít odemknout jakékoli R480
ja to pochopil stejne... proto bych klidne sel Sapphire Atlantis ATI Radeon X800 GT (at uz AGP 128MB s DDR pametma nebo PCIE 256MB s GDDR3 pametma) je to hloupe, ale PCIE verze mnohem lepe vybaven a je levnejsi. Dale mam neodbytny pocit ze na tech spahirech je molex pro pridavne napajeni, tak jakepak copak?
a už jste to někdo zkusil? vypadá to na víkendové hrátky :-)
mam x800GT pcie od HISu s DDR3 paměťma (jdou na 590 :-) ) tak se uvidí. každopádně 16pipek je ale na x800gt trochu moc ne?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Eldarion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Eldarion »

Jinak to moje AGPčko má 256MB DDR3 je od Sapphiru a přídavný napájení má. Ale na čip se kouknu, až si koupím chladící pastu :) , protože tu starou budu muset setřít, abych tam něco vůbec viděl.
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

karf píše: a už jste to někdo zkusil? vypadá to na víkendové hrátky :-)
mam x800GT pcie od HISu s DDR3 paměťma (jdou na 590 :-) ) tak se uvidí. každopádně 16pipek je ale na x800gt trochu moc ne?
Proc moc??? zalezi jake mas jadro... na tech saphirech ma byt 480 a ty tam myslim mas 430 (nevim jiste), jinak 16 pips je normal, jen je zpravidla nejak cast z nich zamcena z nejakeho duvodu.

Aby jsi si udelal jasno:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=57
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

karf píše:mam x800GT pcie od HISu s DDR3 paměťma (jdou na 590 :-) ) tak se uvidí. každopádně 16pipek je ale na x800gt trochu moc ne?
Mas bud R423(sance na unlock tam je)nebo R480.Sance zadna.Podivej se na Atitools a mas dilema za 2s vyreseny.
2fanik:OT.Na jaky vyrazny slevy X800 jeste cekas.X800GT AGP stoji 5300 myslim,ze to vic neklesne. :) Navic,kdyz uvazis,ze se soubezne prodavaj X800Pro+X850Pro za 10-12000kc,tak za ty prachy je to celkem bomba.Podle me stejne tyhle karty zmizi z trhu a nahradi je mainstreamova X1600..ted by si akorat cenove konkurovaly.
Mac...
Milan 25
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milan 25 »

Taky jsem si obědnal kartu Sapphire Radeon X800Gt 256MB DDR3 pro AGP dnes mě z toho odchodu volali že ji už pro mě mají tak si pro ni jdu v pondělí a hned si musím otestovat na hře Quake 4.Jak to naní pojede bude to asi rozdíl proti FX5700 co mám teď.Ta karta mě přišla na 6000Kč.
Byl bych rád kdyby napsal pisatel co má tu stejnou kartu jak moc ji taktnul.Díky.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Tfuj husta cena :shock: Viz Softcom..5356kc
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... -dvi-i-agp
Mac...
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“