No ja mam tieto drivere a som nad mieru spokojny.testoval som ich v 3d marku 05,tam som zistil ze dosahuju o 1000 bodov menej ako zo starymi drivermi co som mal.tak som sa rozhodol to testnut na hrach prve som skusal Battlefield 2 no zistil som ze s tymito drivermi mi fici aj tien a na max detajle co som na starych mohol iba snivat...a vo F.E.A.R taktiez teraz ficim na maximalnych detajloch co som nemohol...a z 1,3giga ramky to teraz cuca iba 900mega ramky.Takze som nad mieru spokojny...
grafika: asus v9999 256Mb agp8x
Taky spokojenost. Nejsem jeden z tech kteri by merili kazdy fps, ale s temito ovladaci vykon v 3Dmarcich o neco malilinkato vyssi. Hlavni vec ale je, ze jedou uplne v pohode, tak proc neaktualizovat
Grafika GeForce6600 nonGT 450/500 256MB ram
.:]xXx[:.Shadow píše:No ja mam tieto drivere a som nad mieru spokojny.testoval som ich v 3d marku 05,tam som zistil ze dosahuju o 1000 bodov menej ako zo starymi drivermi co som mal.tak som sa rozhodol to testnut na hrach prve som skusal Battlefield 2 no zistil som ze s tymito drivermi mi fici aj tien a na max detajle co som na starych mohol iba snivat...a vo F.E.A.R taktiez teraz ficim na maximalnych detajloch co som nemohol...a z 1,3giga ramky to teraz cuca iba 900mega ramky.Takze som nad mieru spokojny...
grafika: asus v9999 256Mb agp8x
Nemal si pretaktovanu GK??? lebo ked si mal a nahras nove ovladace, tak takty sa automaticky vratia do normalu...tak sa na to pozri
CPU Athlon64 3000+ (winchester) 1800@2208MHz + Zalman CNPS7000B-CU Led + Arctic Silver 5 (Idle:35°C|Burn:45°C) MB ASUS A8N-SLI Deluxe + Zalman ZM-NB47J RAM 2048MB (2x1024MB) Kingston CL3,4,4,8-2T Dual GPU XFX GeForce 6600GT (500/1000@580/1250) + Zalman VF700-CU (Idle:51°C|Burn:72°C) HDD Western Digital 640GB AAKS DVD-RW LG SuperMulti GSA-4163B Black Sound on board PSU Corsair HX620 Mouse Razer DiamondBack Chameleon System MS WindowsXP Professional
jj mal...neboj to viem....tak ti poviem : ja som mal ovladace 71,89 ktore su robene na tieto 3d marky a preto clovek dosahuje take vysledky ---no ale s tymito sa to neda porovnat v 3d marku....ale v hrach su neporovnatelneee..
prechazel jsem z MSI FX5900XT (61.77) na MSI 6600GT a dal jsem tam tyto ovladace. Ale kdyz dam vlastnosti - nastaveni - upresnit - 6600GT, tak mi ztmavne obraz ve Windows. Co to? To mi nikdy nedelalo na stare karte.
A jeste dotazek. Koukal jsem, ze v nastaveni vykon/kvalita mi pribylo Vysoka kvalita (mam zaskrtnuto Kvalita). Ma nejaky vyznam prepinat na Vysoka kvalita?
Nevíte někdo jak moc se projeví tohle:
* Performance enhancements for dual-core CPUs.
u dual-core procesoru? Je to znatelná výhoda nebo jen 2 FPS navíc?
No ta FX5900XT s 61.77 to nemela a ani tatovo 4200Ti s 66.93 to nema Ale vazne. Co to tmavnuti obrazu kdyz vlezu na zalozku 6600GT? Je to nejake specifikum techto driveru? Nebo mam neco spatne v PC?
Kamosovi dela to same. On prechazel z GeForce2MX na GeForceFX5950.. Ja bych ale rek, ze je to monitorem. Proste uz zacina odchazet. A nebo ze by jeste kabel k monitoru