HELP!

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HELP!

Příspěvek od cr89azy »

Mam nove sluchatka s mikrofonem a kdyz jsem je zapojil a vyzkousel na TS, tak mi lidi rikali ze me neslysi, tak jsem prolezl asi vsechny nastaveni, dal vsechno na maximum, ale jde me slyset jen trochu, nevite co s tim?
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
percolator
Nováček
Nováček

Re: HELP!

Příspěvek od percolator »

cr89azy píše:Mam nove sluchatka s mikrofonem a kdyz jsem je zapojil a vyzkousel na TS, tak mi lidi rikali ze me neslysi, tak jsem prolezl asi vsechny nastaveni, dal vsechno na maximum, ale jde me slyset jen trochu, nevite co s tim?
Mam podobny problem, jen me neni slyset vubec, nebo tak malo, ze to nikdo nepozna...
!cofeinforever!
ThomasTT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasTT »

zkuste v mixeru v upřesňujícím nastavení mikrofonu pro záznam zaškrtnout políčko pro +20 dB Boost. To by mělo výrazně pomoct. Jinak to budeš muset řešit hardwarově, ato buď nový citlivější mikrák nebo mezi stávající a PC vložíš mikrofonní předzelilovač. No vlastně ještě můžeš hluákat :) by Tt
Core i5-750 na Asrock P55 Deluxe3, Kingston 2x2GB, QuadroFX 1500 256MB, Munli MuchTV, SB X-Fi Fatal1ty Pro, Seasonic 500W, HDD 120GB + 500GB + 80GB
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“