AC freezer 7 - vysoke teploty?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

sem ti to setko robil sam,,,,,nieje problem wam poslat fotky jak mi to vyzeraa....len mi pisnite @la ked chcete wam ich poposielam jak to mam porobene.....
aa môzem wam poslat aj fotky...z asus PC Probe 2,.....

inaas mi je jedno ci mi werite alebo nee....ale newiem preco by som mal ojebawat...
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Cpk píše:sem ti to setko robil sam,,,,,nieje problem wam poslat fotky jak mi to vyzeraa....len mi pisnite @la ked chcete wam ich poposielam jak to mam porobene.....
aa môzem wam poslat aj fotky...z asus PC Probe 2,.....

inaas mi je jedno ci mi werite alebo nee....ale newiem preco by som mal ojebawat...
Hod sem ak mozes tie fotky windtunela, zaujimalo by ma ako to mas poriesene tiez uvazujem ze si asi na freezera7 spravim windtunel. :)
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“