Sdílení souborů mezi dvěma počítači
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Jan Dvorak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sdílení souborů mezi dvěma počítači
Ahoj, mám takový problém. Mám síť mezi WindowsXP a Win98, ale sdílení mi funguje pouze jedním směrem, a to tak, že pouze Windows XP mi umožní přístup na disk s Win98. Obráceně to nejde, ani když dám automatické nasavení sítě z diskety. Síť funguje dobře, tam chyba není. Možná v nastavení síťové karty, ale to taky pochybuju. (je to 3COM 3C905C-TX-M). Jednou se mi stalo, že to fungovalo, ale to byla úplná náhoda.
Nevíte jak to vyřešit? Neexistují nějaké speciální programy na sdílení mezi dvěma PC?
Díky
Nevíte jak to vyřešit? Neexistují nějaké speciální programy na sdílení mezi dvěma PC?
Díky
- SQL_Slammer
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sdílení souborů mezi dvěma počítači
Nejde, prostě z 9x se nedostaneš do XP ani do 2K. Já si s tím hrál hodně dlouho a nikdy se to nepovedlo. Prostě to ber jako fakt.Jan Dvorak píše:Ahoj, mám takový problém. Mám síť mezi WindowsXP a Win98, ale sdílení mi funguje pouze jedním směrem, a to tak, že pouze Windows XP mi umožní přístup na disk s Win98. Obráceně to nejde, ani když dám automatické nasavení sítě z diskety. Síť funguje dobře, tam chyba není. Možná v nastavení síťové karty, ale to taky pochybuju. (je to 3COM 3C905C-TX-M). Jednou se mi stalo, že to fungovalo, ale to byla úplná náhoda.
Díky
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- Smokie
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Briketa
- Začátečník

-
Z pocitace s W9X se na pocitac s W2k a WXP v pohode pripojis, pouze musis mit na obou pocitacich shodna jmena a hesla prihlasenych uzivatelu. Nekdy dela u WXP problem "Zjednodusene sdileni", proto je dobre ho vypnout. To vypnuti jde ale pouze u WXP Pro, u verze Home to nejde.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
NB: Dell Latitude 5510
- Jan Dvorak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tento počítač/Nástroje/Možnosti složky/ZobrazeníJan Dvorak píše:A jak to zjednodušené sdílení mohu vypnout?
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- JendaLinda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mili
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, sdílet soubory mezi W98 a WXP nebo W2000 nejni problém ani pomocí zjednodušenýho sdílení a na každým počítači může klidně bejt jinej user. Zkus všude nastavit stejnou masku a IPčka ve stejným subnetu a mělo by to jet. Ještě je dobrý mít nastavenou všude stejnou pracovní skupinu, ale s tim problémy nebejvaj.
- Jan Dvorak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: