opera X explorer
- Effa
- Začátečník

-
opera X explorer
mám dotaz, používám operu jako primární prohlížeč, a taky k náhledum webovek kerý dělám ve dreamweaveru, a teď sem zjistil že v opeře se mi to vše ukáže správně a explorer mi nezobrazí potadí a i text a tabulky sou rozházený, jakpak se to dá dát do kupy? víte někdo? dikes .-)
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- next_ghost
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
První krok řešení je protáhnout tu stránku W3C validátorem. Když validátor řekne, že je ta stránka správně, potom je chyba někde v prohlížeči.
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je ti k ... bohuzel #1 prohlizecem je IE a s tim validator nic nenadela. takze nezbejva nez zkouset, hledat, obchcavatnext_ghost píše:První krok řešení je protáhnout tu stránku W3C validátorem. Když validátor řekne, že je ta stránka správně, potom je chyba někde v prohlížeči.
- Effa
- Začátečník

-
tak nevim, zkoušel sem i ten validator a nic! stránky sou http://aho-steel.wz.cz/ tak jestli se na to můžete pls podívat, fakt nechápu proč mi to opera ukazuje dobře a explorer špatně:-(
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1) document.all - si delas pr**l? document.getElementById(elementID), protože tohle ti nevezme ani FF apod.Effa píše:tak nevim, zkoušel sem i ten validator a nic! stránky sou http://aho-steel.wz.cz/ tak jestli se na to můžete pls podívat, fakt nechápu proč mi to opera ukazuje dobře a explorer špatně:-(
2) atributy ALIGN a BORDER, hezky, ale říká ti něco CSS? třeba jako že vlastnosti text-align a border. mimochodem styl je lepší vytvořit jako externí soubor a pah ho tahat v hlavičce.... <style>@import 'styl.css';</style>. styly do html prostě nemíchej, to se už nedělá. to samé JS
koukám, že nějaký styl v hlavičce taháš, ale tak co je proboha ten zbytek rozmáznutej všude po kódu?
3) mezery v URL - to tě učil kdo?
STYL:
4) margin: 0px 0px 0px 0px; prostě 0px a hotovo
5) .BODY_color {background: #262850;} Víš, té vlastnosti se říká background-color, vícekrát. měl by to vzít, ale košér to není
6) list-style: none; aneb list-style-type
7) /* removes space below form elements */, pěkný, kde jsi to ukradl?
9) border-spacing - IE6 nezná
10) máš to dost dlouhý. zkus si napsat vlastní, to víš, tady na PCT jsou dlouhý styly....
Burn in hell.
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a uplne nahore to :
To se mi taky nezda, nemelo to byt php? Jestli jo, tak musis mit priponu stranky *.php
A toto:
taky by bylo lepsi pomoci stylu... 
Jinak tu uvodni stranku by sem zrusil a kdyz ne, tak aspon to presmerovani jen po najeti mysi na ten obrazek. Nemam rad kdyz stranka neco dela bez meho vedomi...
Kód: Vybrat vše
<?Header("Expires: " . GMDate("D, d M Y H:i:s") . " GMT")?>A toto:
Kód: Vybrat vše
Jinak tu uvodni stranku by sem zrusil a kdyz ne, tak aspon to presmerovani jen po najeti mysi na ten obrazek. Nemam rad kdyz stranka neco dela bez meho vedomi...
- next_ghost
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Effa
- Začátečník

-
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: