Repreaky Xoro HSS 512 Soundsystem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
AirKiller
Nováček
Nováček

Repreaky Xoro HSS 512 Soundsystem

Příspěvek od AirKiller »

Dobry den. Velice by me zajimalo co si myslite o techto repreacich? Dival jsem se na ne na http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=28784 a pripadaly mne celkem dobre. Chtel bych repreaky tak do 3500Kc k domacimu kinu a nechtel bych Genius HomeTheater protoze nazory na ne jsou velice soprne a tak nevim co si o nich mam myslet. A taky by me zajimalo jaky mate nazor na znacku Xoro. Je to dobra znacka repreaku?
Diky moc za vsechny nazory :)
Bruk600
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bruk600 »

Ahoj mám od minulýho týdne repro XORO 531(jsou parametrama a cenou dost blízko) a jsem nadšený jak hrajou.Za tu cenu je to bomba.Zrovna dnes jsem se díval po reprákach 5.1 k dom. kinu v Datardu a porovnával.Za tu cenu máš plastový šumítka od renomovaných firem a podobný od známějších výrobců stojí 5-8k.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
AirKiller
Nováček
Nováček

Příspěvek od AirKiller »

Super! Diky moc! Jsem se dival aji na ty co mas ty a jsou skoro stejne akorat ze ty moje(budouci(doufam :D )) maji o 20W lepsi vykon u subwooferu takze to bude doufam dobry. Jen jsem se chtel zeptat jestli se ty tvoje repreaky daji umistit na zed....jestli maji vzdu nejake zachytky na hrebiky nebo tak neco....
Bruk600
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bruk600 »

Ahoj,tak ty moje to nemají.Mají na spodku filcové špuntíky k postavení na poličku.Když jsem je objednával,tak jsem myslel,že jsou menší a manželka obratem objednala poměrně slabé stojánky Sencor..?Ty jsou dělané na malé repráčky a tak jsem udělal ze svařovacího drátu takový kříž s čepem pro nasazení do trubičky od stojánků a mám to ke spodku bedny prilepený silikonem. Mimochodem mají podobné a levnější v Carfuru (Bluesky).Vypdá to jako repráky na jehle,ale drží to a není to ani ošklivý.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“