Diky moc za vsechny nazory
Repreaky Xoro HSS 512 Soundsystem
Moderátor: CageJ
- AirKiller
- Nováček

-
Repreaky Xoro HSS 512 Soundsystem
Dobry den. Velice by me zajimalo co si myslite o techto repreacich? Dival jsem se na ne na http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=28784 a pripadaly mne celkem dobre. Chtel bych repreaky tak do 3500Kc k domacimu kinu a nechtel bych Genius HomeTheater protoze nazory na ne jsou velice soprne a tak nevim co si o nich mam myslet. A taky by me zajimalo jaky mate nazor na znacku Xoro. Je to dobra znacka repreaku?
- Bruk600
- Začátečník

Ahoj mám od minulýho týdne repro XORO 531(jsou parametrama a cenou dost blízko) a jsem nadšený jak hrajou.Za tu cenu je to bomba.Zrovna dnes jsem se díval po reprákach 5.1 k dom. kinu v Datardu a porovnával.Za tu cenu máš plastový šumítka od renomovaných firem a podobný od známějších výrobců stojí 5-8k.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
- AirKiller
- Nováček

-
Super! Diky moc! Jsem se dival aji na ty co mas ty a jsou skoro stejne akorat ze ty moje(budouci(doufam
)) maji o 20W lepsi vykon u subwooferu takze to bude doufam dobry. Jen jsem se chtel zeptat jestli se ty tvoje repreaky daji umistit na zed....jestli maji vzdu nejake zachytky na hrebiky nebo tak neco....
- Bruk600
- Začátečník

Ahoj,tak ty moje to nemají.Mají na spodku filcové špuntíky k postavení na poličku.Když jsem je objednával,tak jsem myslel,že jsou menší a manželka obratem objednala poměrně slabé stojánky Sencor..?Ty jsou dělané na malé repráčky a tak jsem udělal ze svařovacího drátu takový kříž s čepem pro nasazení do trubičky od stojánků a mám to ke spodku bedny prilepený silikonem. Mimochodem mají podobné a levnější v Carfuru (Bluesky).Vypdá to jako repráky na jehle,ale drží to a není to ani ošklivý.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.