XP aktivacia

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Majo662
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

XP aktivacia

Příspěvek od Majo662 »

Dobry den prajem,

Mam nasledovny problem a bol by som rad keby ste mi pomohli, bud odkazom na tuto temu alebo jej vyriesenim na tomto mieste.

Problem je : instaloval som Windows XP original samozrejme v poradi uz na 2PC, pytalo mi to aktivaciu ale ked som zadal serial number tak mi napisalo ze uz sa nemoze pouzit lebo uz pouzite bolo, skusal som aj ine serial number ale nesli. tak som casom na to zabudol a dnes skoncila 30 dnova skus. doba, a ked dam prihlasit tak napise CHCETE AKTIVOVAT SYSTEM WINDOWS? dam ANO a vyhodi mi pouzivatela, ked nanho kliknem tak zacne prihlasovat do windowsu a akonahle prihlasuje tak zacne odhlasovat.

Neviete ako to vyriesit bez pouzitia reinstalacie?

Vopred Vam vsetkym dakujem

best regards
oravskyrockfest
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

jeden oficialny windows = jedno pc
nemozes ho mat na 2 pc naraz, takze si musis kupit novy windows, zmenit seriove cislo na to ake je na novom a mozes si ho aktivovat :)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pokud mas plnou licenci (ne OEM) a vymenil si pocitac (takze je instalace jen na jednom PC) a nejde ti aktivace, zavolej si na podporu MS, tam to urcite vyresi, tady na foru aktivacni klice generovat neumime :wink:
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“