Acer AL1751a
Hyundai ImageQuest L72D+
Benq FP72G+
Pripadne uvitam jiny (lepsi) navrh ...
predem diky
Moderátor: maXXmilian

Zkus si pročíst co píšou přímo majitelé na CZC, vespod v kometářích. Jsou tam jejich zkušenosti s jednotlivými značkami. Jinak osobně jsem viděl Hyundai a je opravdu dobrý. I když tím nechci hanit ostatní značky.moskyt píše:Zdravim ... chci poprosit o radu pri vyberu 17" LCD v cene okolo 8500 ... vyber jsem po uvaze zuzil na tyto typy ...
Acer AL1751a
Hyundai ImageQuest L72D+
Benq FP72G+
Pripadne uvitam jiny (lepsi) navrh ...
predem diky

Obraz je kvalitny a farby su super.Cpk píše:ja si planujem kupit toho acera..ale 19" jak ma kolegaa...
newiete nahodou jake su nanom barvy ??je kvalitny obraz??
aa filmecky a hry ako nanom slapu???
nieje koskovaty obraz ako na nejakych LCD,?

ahaa tak dikes za info...a ty si ho kde kupil toho acera,??a zakolko ak smiem vediet,??350Z píše:Obraz je kvalitny a farby su super.Cpk píše:ja si planujem kupit toho acera..ale 19" jak ma kolegaa...
newiete nahodou jake su nanom barvy ??je kvalitny obraz??
aa filmecky a hry ako nanom slapu???
nieje koskovaty obraz ako na nejakych LCD,?
Hry a filmy na nom slapu krasne nic sa nerozmazava.

Mam ho zo Sharku za 14 290,- SK s DPHCpk píše:ahaa tak dikes za info...a ty si ho kde kupil toho acera,??a zakolko ak smiem vediet,??350Z píše: Obraz je kvalitny a farby su super.
Hry a filmy na nom slapu krasne nic sa nerozmazava.

tak to chapu urcite aj jaa.....bo z 17" CRT na 19"LCD je brutalna zmena...sodom píše:No tak s tou 14kou to docela chápusallam píše:Já mám Hyundai L72s to je jen bez DVI,obraz perfektní. Akorat u horního okraje je trochu světlejší proužek. Sem plně spokojen oproti te 14 CRT co sem mel.Brutální změna.

uplne suhlasim, konkretne tento:EllE píše:Acer a Benq jsou jasne lowendy a rozhodne bych netvrdil ze vsechny 3 jsou dobreto rozhodne ne...
nejlepsi je jednoznacne HYUNDAI