Kaspersky AV Personal proč právě jeho?????
- matesx7x
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Kaspersky AV Personal proč právě jeho?????
Můj názor na antiviry je ten ,že aď už si koupite jakýkoliv antivir-je to vsecko podplacene firmama....a z tohodle nazoru me nikdo neodkloni.
Kaspersky AV Personal je určitě také z jisté části podplacen ale myslim si ze ne az tak jako treba AVG...CO VY NA TO
Kaspersky AV Personal je určitě také z jisté části podplacen ale myslim si ze ne az tak jako treba AVG...CO VY NA TO
Intel P4 3.00GHz,DDR512Mb,Ati Radeon Gigabyte 9600Pro,HDD WD 200GB,LG Flatron L1730s
- Holda
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

Kód: Vybrat vše
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6273- matesx7x
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no to je jasne
vsechny antivirove programy jsou podplacene aby neco do tech windovs pustili firma microsoft by potom nemela nic za ty windowsy lidi kupujou stale nove a jsou stale nove viry majkrosoft si ty viry doslovne objednava aby lidi ty antiviry kupovali za težke prachy
Intel P4 3.00GHz,DDR512Mb,Ati Radeon Gigabyte 9600Pro,HDD WD 200GB,LG Flatron L1730s
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: hmmm
hm ja v Computeru cetl veci... a v software na CD distribuovanem s casopisem jsou k nalezeni i viry, takze nevim co k tomu vic dodat.matesx7x píše:tak to je vas nazor,mate sice na neho pravo ale ja to cetl v COMPUTERU
- Fifi
- Středně pokročilý

Vidím že se tady rozjela opravdu zmatená diskuze. Je pravda, že společnosti najímají bývalé hackery, aby jim pomohli vylepšit jejich programy. Není na tom nic neobvyklého. Z takových lidí se stávají opravdu nejlepší bezpečáci. A není divu.
2matesx7x:
Nějak jsem v Computeru nenašel informaci jež zde hlásáš, tak jí buď podlož linkem, nebo mlč. Takovéhle spekulace nejsou na místě.
2fanik:
O kterém čísle to mluvíš? Pokud vím, tak na posledních (od roku 2003) CD/DVD virus nebyl (testováno Avastem a NOD32).
2matesx7x:
Nějak jsem v Computeru nenašel informaci jež zde hlásáš, tak jí buď podlož linkem, nebo mlč. Takovéhle spekulace nejsou na místě.
2fanik:
O kterém čísle to mluvíš? Pokud vím, tak na posledních (od roku 2003) CD/DVD virus nebyl (testováno Avastem a NOD32).
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ted hned nevim presne... ktere cislo, ale jiste uz to byl rok 2004 prinejmensim - ve hre se slepicemi (Morhoon nebo tak nejak se to jmenuje) - Nod ani Avast nedetekovali ani neznali (databaze) - detekeval Antivirus personal a pozdeji i Kaspersky. Zkusim to najit, navic si vybavuji ze to nebylo jen jednou, ale tohle si pamatuji celkem dobreFifi píše: 2fanik:
- Fifi
- Středně pokročilý

- matesx7x
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
co??
Ja jsem nerikal ze tam jsou viry na tech cd ale ze je to to podplacene a sami antivirove programy najimaji lidi at jim tvori viry aby lidi kupovali antiviry to jsem chtel rict!!!!
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: co??
Na tech CD jsou k nalezeni viry - to jsem rekl jamatesx7x píše:Ja jsem nerikal ze tam jsou viry na tech cd ale ze je to to podplacene a sami antivirove programy najimaji lidi at jim tvori viry aby lidi kupovali antiviry to jsem chtel rict!!!!
Ten zbytek si rekl ty... a k tomu jsem se uz vyjadril
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
imho pěkná ptákovina KAV je už pěknou řadu měsíců (let) jeden z nejkvalitnějších AV(co do detekce virů, spy, trojan...). S jeho rychlostí je to bohužel jiné.Kaspersky AV Personal je určitě také z jisté části podplacen ale myslim si ze ne az tak jako treba AVG...CO VY NA TO
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- Fifi
- Středně pokročilý

Re: co??
Myslíš že antiviry tvoří nějaká inteligentní společenství umělé inteligence a z nás humanoidů tahají peníze? Zajímavý názor.matesx7x píše:... sami antivirove programy najimaji lidi at jim tvori viry aby lidi kupovali antiviry to jsem chtel rict!!!!
Pozor tedy na antiviráky, aby nás nakonec nezačali utlačovat jak předpověděli mnozí autoři Sci-Fi.
//KAV je solidní antivirus jako všechny ostatní.
- AlaneX
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Re: no to je jasne
Píšeš krásněmatesx7x píše:vsechny antivirove programy jsou podplacene aby neco do tech windovs pustili firma microsoft by potom nemela nic za ty windowsy lidi kupujou stale nove a jsou stale nove viry majkrosoft si ty viry doslovne objednava aby lidi ty antiviry kupovali za težke prachy
Nějak tak. Nejrychlejší rozhodně není, ale najde defakto vše...killerTJ píše:imho pěkná ptákovina KAV je už pěknou řadu měsíců (let) jeden z nejkvalitnějších AV(co do detekce virů, spy, trojan...). S jeho rychlostí je to bohužel jiné.Kaspersky AV Personal je určitě také z jisté části podplacen ale myslim si ze ne az tak jako treba AVG...CO VY NA TO
- ringo7
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: