Kaspersky AV Personal proč právě jeho?????

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
matesx7x
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kaspersky AV Personal proč právě jeho?????

Příspěvek od matesx7x »

Můj názor na antiviry je ten ,že aď už si koupite jakýkoliv antivir-je to vsecko podplacene firmama....a z tohodle nazoru me nikdo neodkloni.
Kaspersky AV Personal je určitě také z jisté části podplacen ale myslim si ze ne az tak jako treba AVG...CO VY NA TO
Intel P4 3.00GHz,DDR512Mb,Ati Radeon Gigabyte 9600Pro,HDD WD 200GB,LG Flatron L1730s
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Jak podplacen?Z jake strany?imho blbost...
.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Kód: Vybrat vše

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6273
matesx7x
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

no to je jasne

Příspěvek od matesx7x »

vsechny antivirove programy jsou podplacene aby neco do tech windovs pustili firma microsoft by potom nemela nic za ty windowsy lidi kupujou stale nove a jsou stale nove viry majkrosoft si ty viry doslovne objednava aby lidi ty antiviry kupovali za težke prachy
Intel P4 3.00GHz,DDR512Mb,Ati Radeon Gigabyte 9600Pro,HDD WD 200GB,LG Flatron L1730s
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Ty jo co je to za řeč :-D . Zní mi to trochu jako čeština :lol:
Umíš šprechovat česky?
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
taves
Nováček
Nováček

Příspěvek od taves »

je to uplny sit
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

jo jasne vsichni jsou podplaceni a tvurci antiviru sami vytvari nove viry, aby se lepe prodavali jejich antivirove programy - JASNEEEE

a pak resi denodenni stiznosti svych zakazniku ze jejich antivir nefunguje atd atd.

pekna blbost s prominutim...
matesx7x
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

hmmm

Příspěvek od matesx7x »

tak to je vas nazor,mate sice na neho pravo ale ja to cetl v COMPUTERU
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: hmmm

Příspěvek od johny128 »

matesx7x píše:tak to je vas nazor,mate sice na neho pravo ale ja to cetl v COMPUTERU
:D :D :D :D :xmas: :stupid2:
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: hmmm

Příspěvek od fanik »

matesx7x píše:tak to je vas nazor,mate sice na neho pravo ale ja to cetl v COMPUTERU
hm ja v Computeru cetl veci... a v software na CD distribuovanem s casopisem jsou k nalezeni i viry, takze nevim co k tomu vic dodat.
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Vidím že se tady rozjela opravdu zmatená diskuze. Je pravda, že společnosti najímají bývalé hackery, aby jim pomohli vylepšit jejich programy. Není na tom nic neobvyklého. Z takových lidí se stávají opravdu nejlepší bezpečáci. A není divu.
2matesx7x:
Nějak jsem v Computeru nenašel informaci jež zde hlásáš, tak jí buď podlož linkem, nebo mlč. Takovéhle spekulace nejsou na místě.
2fanik:
O kterém čísle to mluvíš? Pokud vím, tak na posledních (od roku 2003) CD/DVD virus nebyl (testováno Avastem a NOD32).
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

Fifi píše: 2fanik:
O kterém čísle to mluvíš? Pokud vím, tak na posledních (od roku 2003) CD/DVD virus nebyl (testováno Avastem a NOD32).
ted hned nevim presne... ktere cislo, ale jiste uz to byl rok 2004 prinejmensim - ve hre se slepicemi (Morhoon nebo tak nejak se to jmenuje) - Nod ani Avast nedetekovali ani neznali (databaze) - detekeval Antivirus personal a pozdeji i Kaspersky. Zkusim to najit, navic si vybavuji ze to nebylo jen jednou, ale tohle si pamatuji celkem dobre
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

[ot]Napiš které číslo a já to projedu KAVem.[/ot]
matesx7x
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

co??

Příspěvek od matesx7x »

Ja jsem nerikal ze tam jsou viry na tech cd ale ze je to to podplacene a sami antivirove programy najimaji lidi at jim tvori viry aby lidi kupovali antiviry to jsem chtel rict!!!!
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: co??

Příspěvek od fanik »

matesx7x píše:Ja jsem nerikal ze tam jsou viry na tech cd ale ze je to to podplacene a sami antivirove programy najimaji lidi at jim tvori viry aby lidi kupovali antiviry to jsem chtel rict!!!!
Na tech CD jsou k nalezeni viry - to jsem rekl ja
Ten zbytek si rekl ty... a k tomu jsem se uz vyjadril
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Kaspersky AV Personal je určitě také z jisté části podplacen ale myslim si ze ne az tak jako treba AVG...CO VY NA TO
imho pěkná ptákovina KAV je už pěknou řadu měsíců (let) jeden z nejkvalitnějších AV(co do detekce virů, spy, trojan...). S jeho rychlostí je to bohužel jiné.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: co??

Příspěvek od Fifi »

matesx7x píše:... sami antivirove programy najimaji lidi at jim tvori viry aby lidi kupovali antiviry to jsem chtel rict!!!!
Myslíš že antiviry tvoří nějaká inteligentní společenství umělé inteligence a z nás humanoidů tahají peníze? Zajímavý názor. :-D :-D :-D
Pozor tedy na antiviráky, aby nás nakonec nezačali utlačovat jak předpověděli mnozí autoři Sci-Fi. :lol: :lol: :lol:

//KAV je solidní antivirus jako všechny ostatní.
AlaneX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlaneX »

:DD lol
třeba to tak bude..
My computer is very very SHIT :D
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: no to je jasne

Příspěvek od Shit »

matesx7x píše:vsechny antivirove programy jsou podplacene aby neco do tech windovs pustili firma microsoft by potom nemela nic za ty windowsy lidi kupujou stale nove a jsou stale nove viry majkrosoft si ty viry doslovne objednava aby lidi ty antiviry kupovali za težke prachy
Píšeš krásně :D , ale nemáš pravdu (nebo to moje čeština jaksi neumí převést do srozumitelného jazyka pro mně...) ;-) MS si viry rozhodně neobjednává... :wink:
killerTJ píše:
imho pěkná ptákovina KAV je už pěknou řadu měsíců (let) jeden z nejkvalitnějších AV(co do detekce virů, spy, trojan...). S jeho rychlostí je to bohužel jiné.
Nějak tak. Nejrychlejší rozhodně není, ale najde defakto vše... :roll:
ringo7
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ringo7 »

:-D Ja si tiež myslím že jednoznačne u mňa Kaspersky víťazí. Používal som rôzne antiviri ako napr: NOD, BitDefender, Avast, AVG, a najviac mi vzhivuje Kaspersky
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“