Mobile Athlon nebo Turion (s754) v desktop MB

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

George Baker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George Baker »

hmm,,takze neviem,, samozrejme som sa od Solteku nič nedozvedel,,technici mlčia až je to podozrive...ten link som :evil: :evil: :evil: :evil: stratil ale ak sa ti zachce guglovať cez dve hodiny tak to najdeš ;)
AMD fanATik ;)
Phenom II X3 720BE @ unlock X4 3,5Ghz 1,45V; 4GB RAM KingSton 1066Mhz; Radeon HD 4850 @ 675/2600; GigaByte MA790X-UD4P; WD Caviar Black 640GB; 500W Fortron BlueStorm;
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Tak pár testíků na DFI nf3 co mám v podpisu. Jestli to tu už někde je, tak sorry. :(

http://forum.hardware.fr/hardwarefr/Har ... 4565-1.htm

Ale 2,0 GHz při 1 V....no to je docela mňamka. A je tam poznámka, že při 1,6 šel i na 2,7 GHz. Ovšem...nejsem si jistý, jestli to je důvod k upgradu vzhledem k poměru cena/výkon.

EDIT2: tady na tomto fóru dal 2,7 borec na 1,48 V

http://www.xtremesystems.org/forums/arc ... 0-p-2.html

EDTI: srovnání s Pentiem M

Tady je srovnání s Pentiem M, kde ale ten Turion dostává řádně na prdel.

http://www.gamepc.com/labs/print_con...sp?id=turion64
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Takze, v desce DFI nF4-4x Infinity jede Turion64 dobre, vc. spravne identifikace procesoru. Vysledky jsou celkem zajimave - casem je napisu (ted to nemam po ruce). Jediny problem, na ktery jsem narazil, je pri vyssim pretaktovani (z 1,6G -> 2,2G a vic) se neda zapnout PC napoprve, ale asi po 3s od zapnuti se to musi restartovat. Sice neprijemne, ale pokud casto PC nevypinate, tak to neni zas takovy problem.
LoPiO
Nováček
Nováček

Příspěvek od LoPiO »

Smith píše:Nové zprávy:

Mám potvrzenou podporu Turiona 64 u desky DFI nF4X Infinity.
tak to je pecka 8-) Ale mi povedzte ako treba upravit chladic aby tam dosadol ??? Musim sa spytat kamosa z fora na pretaktovanie.sk, bo on mal moznost vyskusat turiona a dal ho na 3GHz z len tak polozenym frezerom.

Cize u len treba vyriesit kurnik ako tam dat chladic.
Wilik píše:Takze, v desce DFI nF4-4x Infinity jede Turion64 dobre, vc. spravne identifikace procesoru. Vysledky jsou celkem zajimave - casem je napisu (ted to nemam po ruce). Jediny problem, na ktery jsem narazil, je pri vyssim pretaktovani (z 1,6G -> 2,2G a vic) se neda zapnout PC napoprve, ale asi po 3s od zapnuti se to musi restartovat. Sice neprijemne, ale pokud casto PC nevypinate, tak to neni zas takovy problem.
Tak to je riadna blbost. Dufam,z enovym iosom to spravia ;)
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Ja jsem pouzil Arctic Cooling 64 TC, ten se sroubuje...
LoPiO
Nováček
Nováček

Příspěvek od LoPiO »

Wilik píše:Ja jsem pouzil Arctic Cooling 64 TC, ten se sroubuje...
A teploty a ake max oc si dosiahol ???
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“