Alien HDD-*problémy s HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
cyclop
Nováček
Nováček

Alien HDD-*problémy s HDD

Příspěvek od cyclop »

Viete niekto helpnut? Doteraz som mal kompe dva HDD jeden 40 GB a druhy 4.3 GB a vsetko islo ako ma.. Ten maly som vymenil za 10 GB,ktory najde pri prvom spusteni,ale potom uz nie. Partition Magic ho vzdy najde a WIN mi hlasi, ze HDD neni formatnuty. Ked ho formatnem,zase bezi..mozno par hodin,den..kym dva-tri krat nevypnem komp. To iste mi robi ked skusim hociaky iny "velky" HDD (10,20,40 GB) Nasvicovane je vsetko OK ,skusal som aj dat kazdy na zvlast ID kabel, skusal som svice prehadzovat ako na vsetky sposoby, bez nich, ale sere to na mna...U kamosa slapu HDD v pohode..
Co mam sakra robit ?

Ak niekto viete heplnut, please sem: 25613@azet.sk
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Alien HDD-*problémy s HDD

Příspěvek od sh »

cyclop píše:Viete niekto helpnut? Doteraz som mal kompe dva HDD jeden 40 GB a druhy 4.3 GB a vsetko islo ako ma.. Ten maly som vymenil za 10 GB,ktory najde pri prvom spusteni,ale potom uz nie. Partition Magic ho vzdy najde a WIN mi hlasi, ze HDD neni formatnuty. Ked ho formatnem,zase bezi..mozno par hodin,den..kym dva-tri krat nevypnem komp. To iste mi robi ked skusim hociaky iny "velky" HDD (10,20,40 GB) Nasvicovane je vsetko OK ,skusal som aj dat kazdy na zvlast ID kabel, skusal som svice prehadzovat ako na vsetky sposoby, bez nich, ale sere to na mna...U kamosa slapu HDD v pohode..
Co mam sakra robit ?

Ak niekto viete heplnut, please sem: 25613@azet.sk
pokud HDD bezi vsude jinde , tak to vypada na dead radic u desky , jinak to neni mozne..
cyclop
Nováček
Nováček

Příspěvek od cyclop »

A preco ho najde vzdy ,ked ho formatnem ?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

cyclop píše:A preco ho najde vzdy ,ked ho formatnem ?
on ho rozpozna , ale je asi nejakej BAD a proste obcas zrusi celou FATku.. , schvalne si zkus od nekoho pujcit radic do PCI jestli to pojede a uvidis , stoji snad 300kc
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

anebo se muzes podle znacky mrknout na stranky vyrobce jestli tam neni nejaka utilita ve forme scandisku!Kdyz ho zase formatnes tak dej uplny scandisk v XP-muze taky neco zjistit!V cem ho formatujes?Neni moc zhavy?Co to je za znacku?
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
cyclop
Nováček
Nováček

Příspěvek od cyclop »

Skusim sosnut nejaku utilitku..robi mi to aj ked dam inby,napr 20 GB HDD. Su to samsungy..u kamosov slapu OK. Co mam s Tym radicom urobit?

Aku utilitku mam sosnut? Je to Samsung HDD SV1363D/COM
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“