Podložky pod šroubky?

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Podložky pod šroubky?

Příspěvek od bmobil »

Vim ze je to trosku blbej dotaz ale chci se zeptat, mam malo podlozek pod sroubky kteryma se upevnuje zakl. deska do skrine. Takovych tech cervenych. Mam je vubec pouzivat? Nektery lidi mi tvrdili ze je to zbytecny. A asi maji provdu. Protoze deska neni polozena na distancnich podlozkach ale na samotnem plechu skrine. Na tech vyvyseninach. A ty zadny podlozky nemaji. Tak jak??? :oops: dobrej dotaz, ze :roll:
..full throttle..
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Já tam ty podložky nemám a vše mi funguje, takže si myslím, že to je zbytečné :oops:
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

SS_Rambo píše:...takže si myslím, že to je zbytečné :oops:
Přesně tak, jediná výhoda podložek je v tom, že si neotlačíš pájku na desce když ty šrouby dotáhneš větší silou.
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

to jo, ale jestli je chces, tak si je muzes vyrobit ze stary duse na kolo. :wink:
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

popravde to nema vyznam a vubec to neres... a uz vubec je vyrabet :lol:
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

mno newim jak tvuj MB, case..ale ja kdybch nepouzil ty distancni sroubky..tak primo ty vyvseninky na tom plechu sou tak maly ze by mi to s nejvetsi pravdepodobnosti skratolao desku..mezera mezi timplechem a nekterejma kontaktaam by byla tak mala ze by to skratovalo..
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Huggi píše:mno newim jak tvuj MB, case..ale ja kdybch nepouzil ty distancni sroubky..tak primo ty vyvseninky na tom plechu sou tak maly ze by mi to s nejvetsi pravdepodobnosti skratolao desku..mezera mezi timplechem a nekterejma kontaktaam by byla tak mala ze by to skratovalo..
PC mam od r 93 a muzu ti potrvrdit ze jsem nikdy nepouzival ony podlozky a za tech 12 let a desitky postavenych PC se nic nestalo :wink:
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“