maximalne tichy zdroj

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

nem.p
Začátečník
Začátečník

maximalne tichy zdroj

Příspěvek od nem.p »

Poradte, prosim jaky vybrat maximalne tichy zdroj s 12 cm fanem. Vykonove mi staci i 350W. Cena tak kolem 2 tis. Diky
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: maximalne tichy zdroj

Příspěvek od sh »

nem.p píše:Poradte, prosim jaky vybrat maximalne tichy zdroj s 12 cm fanem. Vykonove mi staci i 350W. Cena tak kolem 2 tis. Diky
Fortron s 12cm , nebo LC ci primo Silentmaxx na pasivu , staci si vybrat , mrkni na caseking.de a projed si web :wink:
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Webem jsem uz brazdil a mam i nejake favority, ale potrebuji hlevne nejake zkusenosti od majitelu. Diky za kazdy postreh.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

za 2K kupis aj zdroj s 14cm fanom, ktory uz fakt nepocut :wink:
Ak by som mohol odporucit, vezmi tento http://www.imperio.sk/index.php?page=sh ... &Itemid=41
Je to top model od eurocase a ako jediny stoji zato (z eurocasov)... :wink:
Je tichy a ma krasne prudy na vetvach...
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

tak ten EC můžu taky doporučit je fakt gut výkonově neni vůbec špatnej a je velice tichej za nic lepšího za tak málo peněz neseženeš
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

od EC bych si nekoupil ani kablik ke zvukovce kdyby ho delali...

bezfanovy silentmax v jednom testu na netu vybuchl... fakt kvalitka za ty prachy

:sad:

Na jakou to chces sestavu?
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

LC 6550 s 12cm fanem, za 1200,- když dáš fan na 5V tak to uchladí a neuslyšíš ho, sice neni LC extra dobrej ale EC to taky neni
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

chápu že všichni máte dost velkou nedůvěru v EC taky ho vůbec nemusim sou to hrozný šity ALE tenhle EC fakt stojí za to neni s nim vůbec problém výkon je skvělej a tichej taky je fakt tohle neni to EC jak ho znáte z těch šitózních casů a slabejch zdrojů ale tohle je úplně něco jinýho nikomu ho nenutim jen řikám že to neni špatná koupě jinak do 2000,-kč bych vzal Fortron 400W nebo Chill 400W
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

ICE píše:od EC bych si nekoupil ani kablik ke zvukovce kdyby ho delali...

bezfanovy silentmax v jednom testu na netu vybuchl... fakt kvalitka za ty prachy

:sad:

Na jakou to chces sestavu?
A to teraz beries ako samozrejmost?? Ze jeden kusok z milion vybuchol?? :x Kludne sa to mohlo stat ktoremukolvek inemu zdroju.... Tak co je podla teba lepsie za 1500Sk (1100KC) ??
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Diky moc, presne tohle ECecko mam v merku i kdyz s touto znackou nemam moc dobre zkusenosti. Tento ma vsak hlinikovy sasi a slysel jsem na nej zatim jen chvalu. Chill je take jeden z favoritu, ale myslim ze pomer cena vykon je u EC super jen jsem potreboval postrcit.
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

nem.p píše:Diky moc, presne tohle ECecko mam v merku i kdyz s touto znackou nemam moc dobre zkusenosti. Tento ma vsak hlinikovy sasi a slysel jsem na nej zatim jen chvalu. Chill je take jeden z favoritu, ale myslim ze pomer cena vykon je u EC super jen jsem potreboval postrcit.
jj poměr cena výkon je u EC fakt dobreja jinak ke kvalitě sem se vyjádřil vejš :wink:
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

nem.p píše:Diky moc, presne tohle ECecko mam v merku i kdyz s touto znackou nemam moc dobre zkusenosti. Tento ma vsak hlinikovy sasi a slysel jsem na nej zatim jen chvalu. Chill je take jeden z favoritu, ale myslim ze pomer cena vykon je u EC super jen jsem potreboval postrcit.
No Bůh s tebou a s EC zdrojem, příkláním se na stranu ICE - EC zdroj ani na poličku, natož do komplu a nedej bože a zapnout....

V cenové hladině 2000,- jsou mnohem lepší zdroje v nabídce, i s výkonovou rezervou do budoucna... např Chill Innovation CP-400P2 400W stojí 1.9kKč a půl kilwatovej Fortron Blue Storm AX500-P přesahuje tvoji cenovou laťku o 10% a ty vezmeš EC..... :down: do toho bych s dvoulitrem v peněžence nešel
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

bacha....taky sem mel podobnej ALU eurocase...mel blbe roztec sroubu na uchyceni a vazil cca 1/2 toho co fortron 350W
:blee: EC smrdí :blee:
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Tak z vlastní zkušenosti bych doporučil zdroje od Taganu a naopak nedoporučil EC, LC, Fortrony...
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Chlapi nedeste me. Ja uz myslel, ze to mam vyreseny a vy na me takhle. To jsem tam kde jsem byl. No ten Chill me porad lezi v hlave prachy sice jsou, ale hodej se i jinam. Fortrona jsem chtel puvodne, ale neprisel mi zas tak dobrej a slysel jsem i nazory, ze to jsou stejne ECecka.
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

fortrony EC nejsou.....EC sou prazdny a vosmeleny....fortrony(a jine) sou plny a dobry :)
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Snad je to tak jak pises, ale zas tak moc tichy take fortrony nejsou. Mel jsem dokonce v ruce (nemohl jsem vyzkouset v chodu) zdroj zn. Mercury a ten byl fakt lehouckej oproti 400W EC co mam, ale jeko bonus mel prepinac otacek 120mm ventilatoru. Prislo me to zajimavy u neznackoveho zdroje.
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Charlie Breaker píše:
No Bůh s tebou a s EC zdrojem, příkláním se na stranu ICE - EC zdroj ani na poličku, natož do komplu a nedej bože a zapnout....

V cenové hladině 2000,- jsou mnohem lepší zdroje v nabídce, i s výkonovou rezervou do budoucna... např Chill Innovation CP-400P2 400W stojí 1.9kKč a půl kilwatovej Fortron Blue Storm AX500-P přesahuje tvoji cenovou laťku o 10% a ty vezmeš EC..... :down: do toho bych s dvoulitrem v peněžence nešel

EC nahodou na to jaky shity delaj skrine, zdroje maj vcelku dobry! Vubec se nevracej na reklamaci
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Ja mam Chill inovation a jsem maximalne spokojen fakt spica a nevis ze ho mas :) neni slyset :)
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Nej poměr cena/ výkon je LC Power 550W

http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... 22&kat=160
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“