DFI LP UT nF3 250Gb (nF3 250Gb) - tipy a triky, rady
Moderátor: Eddward
- mir77
- Začátečník

- MaTTo S
- Začátečník

-
ako ti doska detekuje rmaky ked mas FSB 300 a delicku 133 ?? mne ako DDR266 a pritom real idu na DDR400 . Ukazuje ti otacky ventilatorov v BIOS-e ??? Funguje ti memtest ? no myslim ze nic z toho co som napsial ti nefunguje mozno az na tie ramky aj ja sa ale modlim za novy BIOS tak dufam ze coskoro sa doskam .mir77 píše:já osobně s tou mám jen dobrý zkušenosti.. všechno mi de... ale tak trochu doufám, že to jak mi to nejde pořádně taktnout aspoň trochu vyřeší novej bios
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- mir77
- Začátečník

ano.. ukáže ti děličku takovou jakou nastavíš.. ten bios to takhle nezobrazuje.. prostě když dáš 200/133 tak 133-> 266 --> DDR266.. důležitý je, že to běží na takovym taktum na jakym to má běžet.. tedy v poměru k fsb 200/133... to že to zobrazuje tohle je jedno.. když se ti to nelíbí, hoď si tam logo dfiMaTTo S píše:ako ti doska detekuje rmaky ked mas FSB 300 a delicku 133 ?? mne ako DDR266 a pritom real idu na DDR400 . Ukazuje ti otacky ventilatorov v BIOS-e ??? Funguje ti memtest ? no myslim ze nic z toho co som napsial ti nefunguje mozno az na tie ramky aj ja sa ale modlim za novy BIOS tak dufam ze coskoro sa doskam .mir77 píše:já osobně s tou mám jen dobrý zkušenosti.. všechno mi de... ale tak trochu doufám, že to jak mi to nejde pořádně taktnout aspoň trochu vyřeší novej bios
otáčky tam myslim mám... jj.. mám.. viědl sem je... memtest sem nezkušal.. pořádně nevim,jak funguje.. neměl sem to za potřebí. ale už se všude možně řešilo, že v beta biose to prostě nejde.. nevim co na tom všichni vidí.. tak to momentálně nejde.. to se můžete užrat???!!!
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Mě na té desce s*re jediné...že mi nejedou děličky 120/133/140...to je naprostej opruz...páčto díky tomuto nemůžu z procáku dostat úplné maximum na běžný provoz....teda pokud nechci, aby mi ram běžely pod defaultem...to by mi za to nestálo.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- spirit64
- Mírně pokročilý

- mir77
- Začátečník

- spirit64
- Mírně pokročilý

Tak jsem konečně dnes v 16:00 rozchodil toto drtivé kombo, a teď, v 23:42 mi to běhá docela dobře ! DFI peace n´ RESPEKT, AMD 2.
1.6Ghz @ 2.304, Boxxx, win klídek max 30 °C, a to jsem zltlumil boxxx na 2100 ot.min . . . paměti Corsair jsou na 2.5-3-3-6 @ 420 MHz
zatím, dneska jsem to poprvé rozjel, takže laborovat s tím víc budu zítra.
Ale asi mi taky blbne dělička - paměti mají šlapat na 216 a přitom jedou na 209
Jinak DFI je fakt skvělá, je to moje první setkání s ní, a odteď si už nic jiného nekoupím
super PI = 41 s
imho málo

//edit Wilik - promaz OT postu
1.6Ghz @ 2.304, Boxxx, win klídek max 30 °C, a to jsem zltlumil boxxx na 2100 ot.min . . . paměti Corsair jsou na 2.5-3-3-6 @ 420 MHz
zatím, dneska jsem to poprvé rozjel, takže laborovat s tím víc budu zítra.
Ale asi mi taky blbne dělička - paměti mají šlapat na 216 a přitom jedou na 209
Jinak DFI je fakt skvělá, je to moje první setkání s ní, a odteď si už nic jiného nekoupím
super PI = 41 s
//edit Wilik - promaz OT postu
- n3mo
- Nováček

-
- spirit64
- Mírně pokročilý

- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
popis presneji tve problemy , cim lepe je popises , tiim je vetsi pravdepodobnost opravy... takhle vime no sam vis co..busy píše:mam otazku objednal som si tuto dfi kartu do mojej zostavy pretoze s tou MSI je moja 6800-ka nekompatabilna a v hrach to seka. Ma niekto na tejto dfi karte geForce 6800, chcel by som vediet ci to slape v poriadku
- spirit64
- Mírně pokročilý

- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no ta doska by mi mala dojst do konca tyzdna. Takze este na nej nefrcim. A problemy mam len v 3d hrach. Poste v 3dMarku aj v PCMarku aj vo vsetkych takychto programoch to slape bez problemov. Ale akonahle idem hrat hru je jedno na akom rozliseni na akych detailoch hra obcas zamrza na 10-20 sekund. A ina grafika v mojom compe slape bez problemov ale nemozem nikde skusit moju grafiku na inom kompe ci nahodou ona nieje vadna, lebo tam mam 8cm hruby pasiv a nikomu sa nezmesti, a komu by sa aj zmestila tak ten ma PCI-E 16x a ja mam AGP. Takze az by ste o tom nieco vedeli tak vopred diky za radu
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- MaTTo S
- Začátečník

-
Prva otazka : svieti vam sietovka pri vypnutom PC samozrejme ked je doska pod prudom t.j. svieti cervena dioda pod poslednym PCI ??? Mne nie ale donedavna cca 3 tyzdne dozadu este svietila z mne neznamych pricin uz tomu tak nieje . poradte
druhe skôr take povsimnutie : neviem co som spravil ale odkedy mi nesvieti ta sietovka pri vypnutom PC mi naoplatku funguje na tjeto doske memtest s poslednym beta biosom a sempronom 2800+ 64 BIT zaujimave dva mesaice vobec nefunguej a odrazu ide .
Kvôli obidvom pripadom som resetoval CMOS pamet ale sietovka stale nesvieti a memtest stale funguje v poriadku .
A nazaver podporuje tato doska CMOS Reloaded ? A ak ano ako sa ot pouziva .
Dakujem za odpovede .
druhe skôr take povsimnutie : neviem co som spravil ale odkedy mi nesvieti ta sietovka pri vypnutom PC mi naoplatku funguje na tjeto doske memtest s poslednym beta biosom a sempronom 2800+ 64 BIT zaujimave dva mesaice vobec nefunguej a odrazu ide .
Kvôli obidvom pripadom som resetoval CMOS pamet ale sietovka stale nesvieti a memtest stale funguje v poriadku .
A nazaver podporuje tato doska CMOS Reloaded ? A ak ano ako sa ot pouziva .
Dakujem za odpovede .
Think service engineer .
Think service engineer .
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
newim proc ti to nejede...ale me ty delicky fungujou a to tam mám narvany 2* 512 Kingmaxi/500mhz....Meridius píše:Mě na té desce s*re jediné...že mi nejedou děličky 120/133/140...to je naprostej opruz...páčto díky tomuto nemůžu z procáku dostat úplné maximum na běžný provoz....teda pokud nechci, aby mi ram běžely pod defaultem...to by mi za to nestálo.
zkus jiny biosy atd...mozná to bude ramkama kterejm se ta frekvence nelibi
- michi008
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec lidi mám takovej prostej dotaz. Když vidim že se tu ta DFI LanParty UT NF3 250Gb rozebírá.
Chtěl sem na tuhle desku koupit Sempron 64 3100+. Akorát mě zajímá jestli
mi ten procak pošlape. Vim že je pro AMD64 a pro Semprony ale 64ku Semprona asi nekousne, co?
Tak mě zajímá jestli mám koupit toho Semp.64 a nebo mám koupit 32bitovýho.
Předem dík
mi ten procak pošlape. Vim že je pro AMD64 a pro Semprony ale 64ku Semprona asi nekousne, co?
Předem dík
AMD Sempron 64 2800+ (1600@2400), DFI LanParty UT nF3 250Gb, Cooler Master DK8-8I32A-OL, 512 RAM Vdata, Ati Radeon 7000 64 Mb DDR,Western Digital 80GB ATA
- MaTTo S
- Začátečník

-
No setci tu na tej doske mame 64 bitoveho semprona , proste ho tam das doska ho detekuje ako AMD Hammer Family - UNKNOWN MODEL ,,, nastavis bootovanie z diskety na ktoru nahras diamond flash image s poslednym BETA BIOSOM a nechas flashnut BIOS potom ti ho normalne detekuje ako SEMPRON 2800+ alebo teda hodnotu ktoru zakupis ide to uplne v pohode .michi008 píše:Zdarec lidi mám takovej prostej dotaz. Když vidim že se tu ta DFI LanParty UT NF3 250Gb rozebírá.
Předem dík
Think service engineer .
Think service engineer .
- ICE4M@N
- Nováček

- MaTTo S
- Začátečník

-
Vcera som si kupil novy HDD a je to SATA MAXTOR mam ho v podpise .
Na doske su 4 SATA konektory 1,2 a 3,4 .. tie 3,4 su nad AGP portom ,,, kedze ja taktujem mam 300 FSB nastavenych tak yb som chcel vediet v ktorom konektore mam mat pripojeny HDD aby mi to taktovanie fungovalo .
Na doske su 4 SATA konektory 1,2 a 3,4 .. tie 3,4 su nad AGP portom ,,, kedze ja taktujem mam 300 FSB nastavenych tak yb som chcel vediet v ktorom konektore mam mat pripojeny HDD aby mi to taktovanie fungovalo .
Think service engineer .
Think service engineer .
- zarkow
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: