A2ZS a Front panel audio

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Fofrer
Začátečník
Začátečník

A2ZS a Front panel audio

Příspěvek od Fofrer »

mam cerstve tuhle kartu... na case mam vyvod dopredu na sluchatka a micak.. nevi nekdo kam spravne na tu kartu pichnout ten konektor? Jestli to teda de? Je to konektor kterej mi pasoval na integrovanou zvukovku na desce..asi 10pinu.. je nejaka moznost zachovani funkcnosti front panelu?
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

jediny co sem o tom nasel je tohle: http://kxproject.lugosoft.com/help/hardware.htm
ja se v tom moc nevyznaml. .ale nekdo by moh..potreboval bych rozchodit alespon predni micak :evil:
Kaschpetz
Nováček
Nováček

re

Příspěvek od Kaschpetz »

Myslim ze mas smulu na Audigi2 zadnej takovej vstup na mic nebo sluchatka neni,ty piny co tam jsou jsou na game port a AD Link (coz je na te karte napsany) a jinak se k ni daji pripojit jen cdromky a nebo spdif.
jestli ale potrebujes ve predu mit mic a sluchatka tak si kup IO drive coz je predni panel k Audigi a mas to vyreseny. :wink:
CPU:P4 2,8GHz HT 800, MB MSI 865 PE,RAM TRANSCEND 1024 MB 400 MHz ,GK 6600GT AGP CLUB 3D,ZV.K. Sound Blaster® X-Fi Fatal1ty FPS, HDD SATA SEAGATE 160GB , 200GB, UATA 80 GB,DVD CD LG 4120,LG GDR-8163BB,CASE KME Zdroj Fortron 500W
elipsoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elipsoid »

Resim stejnej problem a mam pocit, ze vyresit nejde. Nenasel jsem zadnou zvukovku, ktera by podporovala front audio na case. Front panel od creativu nechci (mam dvirka na case). Udajne se to tam da napajet, ale do toho nejdu. Takze to znamena rozdvojku a prodluzku, nebo repraky se vstupem na sluchatka na dalkovym ovladani. Stve me to.
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2,66GHz (95W) | 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 | GIGABYTE P55M-UD2 - P55
mbaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mbaz »

Bude mi fungovat ten Front panel aj ked mam AU2(nie ZS)?
Mac mini 2012 Late, monitor DELL 24
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“