zdroj Enermax Liberty

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zdroj Enermax Liberty

Příspěvek od shifty »

Zdravim.
Nevite nekdo, jak je to s hlucnosti novych zdroju Enermax rady LIBERTY?? Chtel jsem koupit 485W rady NoiseTaker, ale tohle se mi zamlouva vic, ze tam nemusim mit nepotrebne kabely>vic mista. Takze asi koupim 500W rady Liberty, stoji skoro stejne... http://www.pro-clockers.com/article.php?id=38&page=1
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Hlučnější než Noisetaker na 99% nebude...Určitě ber tenhle.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

a kde je k mani?
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

Cujo píše:a kde je k mani?
http://www.foxpc.cz/detail/4842
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

hm: Dostupnost: 14 dní :(
ale lepsi nez nic
exot
Nováček
Nováček

Příspěvek od exot »

Tak tenhle zdroj mám ode dneška doma v 500W verzi. Zítra čekám díly pro novou sestavu, až budu mít nějaký postřehy tak napíšu. Jinak na první pohled je zpracování perfektní. Jinak je skladem v TNT Hradec. Já dnes kupoval 1, skladem měli 3 kusy
exot
Nováček
Nováček

Příspěvek od exot »

Tak zdroj už u mne běhá. Pro mne se jeví jako tichej, větrák má za normálního provozu necelejch 1000 ot. Zatím velká spokojenost, žádný problémy.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“