Problém s GF 6800 POMOC PLS!!!!! UPDATED resp. problem trva

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Co ovladače na grafiku - zkuz 78.05
ntb alzabook/rtx3070
runnydead
Nováček
Nováček

Příspěvek od runnydead »

Still Nothing Ach jo ale dik
runnydead
Nováček
Nováček

Příspěvek od runnydead »

Mohlo by mi nejak pomoct Flashnuti Biosu?
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

runnydead píše:Mohlo by mi nejak pomoct Flashnuti Biosu?
Ne proboha, já vim, že tady lidi rádi všechno řeší flashnutím biosu, to ale neni ta pravá cesta. Karta přeci musí fungovat i bez toho, radši bych ji poslal na reklamaci než flash. Flashuj ji až ti bude fungovat a až budeš chtít něco zlepšit (voltáž).
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

reklamace :cry:
jinak by jí mělo pomoct podtaktování jádra či paměti o pár MHz...zkus např. snížit o 30Mhz...
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no jestli to ta vga dela jen chvilema a u narocnejch her, tak se but prehriva, nebo nezvlada defaultni takty (mozna bych to videl na prehrivani pameti), zkusil bych a) vga podtatkovat jak pise bomba b) zkusit rafiku vice chladit (otevrit bocnici, zacit ofukovat - provizorne treba fenem (bez tepla samo :twisted: ), pripadne ji zkusit u nekoho jineho, kdyz nic nepomuze, tak bych zkusil reklamaci.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
runnydead
Nováček
Nováček

Příspěvek od runnydead »

jj ty ramky pomohly............... musel sem to dat ze 700 default na 600........ dik moc....... ted jen jestli to mam reklamovat je to preci jen Forsa a tak karta byla o 4 taci levnejsi nez treb od club3d ..... to znamena abych nesel z blata do louze a nemusel to znovu opakovat... na druhou sranu se mi muze postestit a bude to lepe taktovanejsi kus ci se mi podari funkcne odemknout zbyle 4 pipky...... Co vy na to?
runnydead
Nováček
Nováček

Příspěvek od runnydead »

poradte pls
check
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od check »

tak to si me moc nepotesil, prtze tudle kartu mam tedka obednanou po neuspesnem unlocku leadteka 6800le, tak uvidim jak to dopadne
kazdopadne mas dve moznosti:
1/ udelat voltmode (nebo proste mod) pameti jak se to delalo u MSI a Gainward grafik, ktere take nestihali defaultni takty pameti
2/ vratit grafiku
3/ byt svine jako to udelam distak ja a kartu nechat popripade modnout a za naky ten patek az karta nebude k dostani (6800 brzo zmizi) tak ji reklamovat, nechat si vratit penize a...
Jackin
Začátečník
Začátečník

ramky

Příspěvek od Jackin »

Muzes opsat znaky na DDRkach na karte ? Je tam casovani, z toho si muzes vyvodit nominalni frekvenci ramek, treba i ten default je na ne moc, kazdopadne zjistis estli mas spatnej kus nebo ne. A me to taky zajima nybrzto jsem si ji taky chtel koupit. Mozna by tomu helflo pasivky na ramky, ale zatim to nema smysl pokud to budes posilat z5. Leda je tam prilepit oboustanou lepici paskou, sice ti brzo odpadnou, ale nezanechava stopy a na dobu testovani to stacit bude. Pridavny napajeni tam doufam zapojeny mas. Nic vic me uz nenapada tak good luck a hod to info pak sem.
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

ja mam podobne problemy mam tiez 6800(az na to ze mne to vzdy zamrzne na nejakych 10-20sekund pricom obcas hra aj hudba obcas hra normalne pokracuje a potom to zase naskoci), a niekde som sa docital ze asi bude karta nekompatabilna z doskou. Viacerym ludom nefunguju niektore graficke karty na doskach MSI s jadrom nForce3. Uz mam obiednanu DFI dufam ze mi dojde este tento tyzden tak potom napisem ako som dopadol.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Taky mi blbne ale 6600 na me desce a s jinou behala ferove.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
soundstorm
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od soundstorm »

chod to reklamovat...skor ci neskor to urobis aj tak!!!
MB: LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: Opteron 146@FX-57 + TT Big TyphoonRAM:2x512GB 500MHz ADATA VGA: Gainward Bliss 7900GT@640/1860 Volt mod +Zalman VF900 AUDIO: SB Audigy 2 Platinum EX + Logitech X-530 5.1 HDD: 2xHitachi SATA 160GB + Hitachi IDE 7K250 120GB & Barracuda 40GB CDROM: LG 4163B DVD-+RW TV Card: Aver Hybrid TV+FM Card Case: Thermaltake Armor Silver
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

vyzera to ze dnes som to vyriesil. Teda aspon na svojom pocitaci. Odblokoval som tie zvysne styri pipelines a ten vertex shader trochu som to pretaktoval ale len pamate z 800@900 a vyzera ze to ide a vykon sa mi este k tomu rapidne zvysil. Skoda len ze uz mam odjednanu DFI lanParty. Ale s tou to bude este lepsie. Teda aspon myslim. Inak prisiel som na jednu vec, a to ze vsetci maju podobne problemy na maticnych a MSI a to vacsinou s chipsetom nForce3. Ja osobne nic proti MSI nemam dokonca som si myslel ze ich produkty su fakt super ale podla toho co som sa docital v threadoch a na inych diskusnych strankach aj zahranicnych su s nimy dost problemy a taktiez aj z grafickymi kartami tejto znacky. Tie sice idu ale na nizkych frekvenciach a dost zle sa taktuju. to asi tak vsetko naco som doteraz prisiel, ak je v mojej reakcii nieco zle kludne ma opravte a nemusite mi pritom nadavat niesom ziadny pocitacovy inzinier.

P.S.: reklamovat sa to neoplati ta grafika slape v pohode a doska tiez takze ked ju budu testovat tak bude fungovat. Ony su len tie dve veci nekompatabilne. A u nas na Slovensku je za neopravnenu reklamaciu pokuta len neviem presne kolko.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“