Špatně zobrazená stránka???

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
tereza
Začátečník
Začátečník

Špatně zobrazená stránka???

Příspěvek od tereza »

Mám teď problém se zobrazením vybraných stránek. Není jich mnoho, ale nějaké ano. Např. http://sportplus.centrum.cz/

Když to otevřu v FIREFOXU, tak se mi to zobrazí bez uspořádání. Prostě je to jako text a rozházený pod sebou. Zkusila jsem dát ZOBRAZIT - STYL STRÁNKY ale to není ono, pokud tam přepnu na druhou možnost, tak mi akorát skočí nějaké obrázky na jiné místo (k levému okraji)
Prostě ta stránka vypadá jako obyčejný text, chybí tam grafické uspořádání.

Pokud to otevřu v Internet Explorer, tak je to v pořádku. Radši ale používám Firefox, nevíte jak to spravit???

Díky
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Niektore stranky sa proste vo Firefoxe nezobrazuju korektne.
Na tie treba pouzit IE
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

350Z píše:Niektore stranky sa proste vo Firefoxe nezobrazuju korektne.
Na tie treba pouzit IE
Ale ještě nedávno to šlo. Bohužel nevím, jestli jsem něco změnila v nastavení nebo ne...
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

tereza píše:
350Z píše:Niektore stranky sa proste vo Firefoxe nezobrazuju korektne.
Na tie treba pouzit IE
Ale ještě nedávno to šlo. Bohužel nevím, jestli jsem něco změnila v nastavení nebo ne...
Aha, tak to uz je druha vec.Mozno fakt zmena nejakych nastaveni
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

350Z píše:
tereza píše: Ale ještě nedávno to šlo. Bohužel nevím, jestli jsem něco změnila v nastavení nebo ne...
Aha, tak to uz je druha vec.Mozno fakt zmena nejakych nastaveni
Tak pokud někdo tušíte, jak to dát dokupy, tak napište. Díky
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tady ve FF všechno ok. zkusil bych F5 na refresh stránky, případně ve FF promazat cache a natáhnout vše znovu
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“