EXPLORER.exe mi bere 100% vykonu!

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
MimanN
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

EXPLORER.exe mi bere 100% vykonu!

Příspěvek od MimanN »

Zdravim!
Mam blbej problem - nainstaloval, respektive spustil jsem program Dragnott 2.2, kterej upravuje nejaky parametry CPU. Jedine zmeny jsem si vsiml v programu od stejne firmy, kterym byl Central Brain Identifier v7.7 buil 1011 - v polozce MOBILITY mi klesl Thermal Power z 60W na nejakych 8W, jinak nic.
Zmena se mi zamlouvala, tak jsem to nechal, ale pak mi dvakrat po sobe spadl HL2:CS behem cca 15minutach hrani nahlym zamrznutim a vyhozenim do winu bez jakekoliv chybove hlasky, tak jsem dal nastaveni zpet - vse OK.
Ted mi to ale zacalo "lagovat", jakakoliv operace s HDD je neunosne zdlouhava! Win nabehne v bezne rychlosti jako obvykle, ale potom mi trva strasne dlouho spustit treba jen IE nebo najet do nejake slozky!
Ve Spravci uloh (Ctrl+Alt+Del) mi v zalozce Procesy nejvic zere EXPLORER.exe - 99 CPU!! V zalozce Vykon je vyuziti CPU porad na 100%, pritom zadna aplikace nebezi!
Zkousel jsem projet kompl eTrust EZ Antivirusem, ale nenasel nic..nevite nekdo, co by to mohlo byt?!?
Moc dekuji za veskery podnety...
Nedobrovolný správce domácí sítě..
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Tak to končí když člověk blbne s pochybnýma utilitkama :wink:

Nicméně určitě testni něco na spyware jako MicrosoftAntiSpyware, nebo SpyBot.
Btw, jak se to chová v nouzovém režimu?
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

skus registry mechanic !!!!to ti precisti registry....mozno to pomôze....a pri nahorsom pripade skus stav obnoveni a daj si datum kedy ti to este nerobilo mozno to pomôze..
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“