F.E.A.R. - full

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

mno tak se mi tento skvost dostal do ruk a musím řict, že jsem od toho čekal víc ,ikdyž je grafika poměrně pěkná(hlavně ta voda je supr) tak mi kazí dojem ze hry hratelnost,ale uvidím co mě jěstě čeká,překvapivě to jede krrásně i na sestvě viz podpis a to jsem tady četl ,že je to na 6600GT skoro nehratelné a přitom mám vše na max(vypnuté soft shadow a bez AA a AF) a je tam od 35-90fps,ale mohlo to být lépe optimalizované,škoda no :oops:
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Tak jsme se na to těšil a můžu si nechat asi zajít chuť. Zvuk mi nejde... zkoušel jsem jiné ovladače jak zvukovky, tak grafiky i chipsetu a nic :evil:
Černá obrazovka a nic se neděje.. beze zvuku to jede :evil:

A demo mi šlo normálně. Kuaaa
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Presne toto mi delalo v demu...
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

Dark100 píše:Tak jsme se na to těšil a můžu si nechat asi zajít chuť. Zvuk mi nejde... zkoušel jsem jiné ovladače jak zvukovky, tak grafiky i chipsetu a nic :evil:

a co máš za zvukovku??? já jsem měl taky takový problém ,ale u mně stačilo přepnout v mixeru u eax na No effects a problém byl vyřešen možná že ti to pomůže :wink:
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

integrovanou REALTEk AC97 Alc 655 :(
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Dark100 píše:Tak jsme se na to těšil a můžu si nechat asi zajít chuť. Zvuk mi nejde... zkoušel jsem jiné ovladače jak zvukovky, tak grafiky i chipsetu a nic :evil:

Podle mě máš naistalované kodeky Ace Mega Codecs :) Měl jsem stejný problém.Odinstaluj je a hra pojede i se zvukem. Tento problém je popsaný i v readme.txt u hry :wink:
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Tak to by mě ani ve snu nenapadlo že to bude tímhle :)

Mooooooooooc děkuju :worship: :worship: :worship:
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

Len sa to potvrdzuje, dost linearny dej, stale tí istí vojaci :( Akurat tak rozmyslam, pocas celej hry som sa skoro vobec nezlakol 8-) aj ked chvilkami to bolo huste. A este jedna drobnost, nestalvalo sa vam ze pri specialnych scenach, napr. ked vam zacne blikat menu (s nabojmi, zivotom) proste ked sa ma nieco udiat, tak som sa zacal obzerat, ze aby som to neprehliadol a nic, skoro kazdy 3-4 krat som ani nevedel kde sa kto zjavil,pohol alebo sa rozpadol na prach :x
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
BIO hazard
Nováček
Nováček

Příspěvek od BIO hazard »

v levele dostal 9b a zlatu hviezdu
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

BIO hazard píše:v levele dostal 9b a zlatu hviezdu
Imho,hodnocenim a vyroky v "hernich" casopisech bych se az tak moc neridil :wink:
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

l0k2 píše:Len sa to potvrdzuje, dost linearny dej, stale tí istí vojaci :( Akurat tak rozmyslam, pocas celej hry som sa skoro vobec nezlakol 8-) aj ked chvilkami to bolo huste. A este jedna drobnost, nestalvalo sa vam ze pri specialnych scenach, napr. ked vam zacne blikat menu (s nabojmi, zivotom) proste ked sa ma nieco udiat, tak som sa zacal obzerat, ze aby som to neprehliadol a nic, skoro kazdy 3-4 krat som ani nevedel kde sa kto zjavil,pohol alebo sa rozpadol na prach :x
no to ja zlakol :-D a sice v jednej kanceláři když si jdu jen tak a najednou mi pod nohama po čtyřech proběhla s tim hnusným smíchem ta holka...šok dobrej že jsem rozstřílel půl místnosti :-D
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

cruzz píše:
BIO hazard píše:v levele dostal 9b a zlatu hviezdu
Imho,hodnocenim a vyroky v "hernich" casopisech bych se az tak moc neridil :wink:
A cim sa potom riadis, ved na IGN dostal 9,2/10; na GameSpote 9,1/10; (v Score 90%); na Sectore 93%; atd.
Podla mna je to jedna z najlepsich FPS, aku som kedy hral, ale na Far Cry to nema.
Ten bol dlhsi, nebol tak linearny, v niektorych momentoch aj zabavnejsi,... Ale atmosferu a hratelnost ma F.E.A.R. podstatne lepsiu.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

MiKe[sk] píše:
cruzz píše: Imho,hodnocenim a vyroky v "hernich" casopisech bych se az tak moc neridil :wink:
A cim sa potom riadis, ved na IGN dostal 9,2/10; na GameSpote 9,1/10; (v Score 90%); na Sectore 93%; atd.
Podla mna je to jedna z najlepsich FPS, aku som kedy hral, ale na Far Cry to nema.
Ten bol dlhsi, nebol tak linearny, v niektorych momentoch aj zabavnejsi,... Ale atmosferu a hratelnost ma F.E.A.R. podstatne lepsiu.
Far Cry to prekonava,jak prestrelkama tak inteligenci protivniku tak atmosferou jen ne delkou hry v levelu tomu dali zlatou hvezdu a 9/10
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

sere mě jen že zadná změna jak v 1 tak v 5 level se nic nemění porad vše kolem stejny zadna změna a vojáci taky jeden jak druhej nic moc
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

sak pockej, obcas se tam objevi jedno poloneviditelne individuum :-D
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Prosím poraďte, nainstaloval sem FEAR a patch 1.01 a když ho chci zpustit, tak jen zčerná monitor a dál nic, komp normálně běží, jen aplikace se zakousne. Různý ovladače grafiky sem zkoušel, ale furt stejný. U demíčka to samý.
:huh:
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Nemáš nainstalované ty Ace mega codecs pack jak jsem měl já? :)

Jinak můj poznatek ze hry:
Ti vojáci se snad dívali na Stargate SG-1 Seaosn 9 , furt tam něco mají s Origin :-D , kdo se dívá na SG pochopí :)

Hodně se mi líbí přestřelky... dost akční.
Dále nemám rád ty poloneviditelné potvůrky :-D
Hra mě nezklamala a prostě se mi líbí :)
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Díky, dělal to ten Ace mega codecs pack, bacha na něj.
Thaks 2 Dark100 :lol:
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

MiKe[sk] píše:
cruzz píše: Imho,hodnocenim a vyroky v "hernich" casopisech bych se az tak moc neridil :wink:
s tim rizenim podle hodnoceni a zvlaste casopisu jako je Level souhlasim s cruzzem. Zvlaste u tohodle platku jsem videl tolik recenzi na hry, ktery staly s prominutim za ****, a casopis Level jim dal treba hezkejch 8/10. Takze asi tolik :wink:
Jinak FEAR neni spatna vec,rozhodne stoji za ty 3 dni parby,ale myslim ze na FarCry nema :)
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Harry® píše:Díky, dělal to ten Ace mega codecs pack, bacha na něj.
Thaks 2 Dark100 :lol:
Poděkuj Orbithekovi :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“