mam na vas taku otazku.
mam originalku nfsu2 a zaregistroval som si cislo pre hranie online.Mam ju na jednom starsom pocitaci.lenze ju budem instalovat na novy pocitac a z toho stareho to odinstalujem.ked sa budem chcet potom prihlasit na svoj ten isty ucet tak ci ma to neodmietne na zaklade ip adresy ci tak nejak.je to mozne
diky za odpovede
registracia NFSU2
Moderátor: Baneshee
- BIO hazard
- Nováček

- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: registracia NFSU2
myslim ze ne, jestli sis vytvoril nejakej ucet tak akorat staci si zapamatovat LOGIN a HESLO a kdykoliv se zase na tenhle ucet pripojit.....podle me to bude strejny jak s uctem Steam u Half-Life 2BIO hazard píše:mam na vas taku otazku.
mam originalku nfsu2 a zaregistroval som si cislo pre hranie online.Mam ju na jednom starsom pocitaci.lenze ju budem instalovat na novy pocitac a z toho stareho to odinstalujem.ked sa budem chcet potom prihlasit na svoj ten isty ucet tak ci ma to neodmietne na zaklade ip adresy ci tak nejak.je to mozne
diky za odpovede
- Rider008
- Začátečník

Re: registracia NFSU2
Walker píše:myslim ze ne, jestli sis vytvoril nejakej ucet tak akorat staci si zapamatovat LOGIN a HESLO a kdykoliv se zase na tenhle ucet pripojit.....podle me to bude strejny jak s uctem Steam u Half-Life 2BIO hazard píše:mam na vas taku otazku.
diky za odpovede
jj malo by to byt rovnake, Staci si zapametat meno a heslo