maximalne tichy zdroj

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

honzanun píše:Nej poměr cena/ výkon je LC Power 550W

http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... 22&kat=160
souhlasím mám a jsem spokojenej fakt tichy :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

nem.p píše:Snad je to tak jak pises, ale zas tak moc tichy take fortrony nejsou. Mel jsem dokonce v ruce (nemohl jsem vyzkouset v chodu) zdroj zn. Mercury a ten byl fakt lehouckej oproti 400W EC co mam, ale jeko bonus mel prepinac otacek 120mm ventilatoru. Prislo me to zajimavy u neznackoveho zdroje.
Ja mam tento zdroj o ktorom pises. Je to 400w mercury s 12kou fanom a je tichucky. Ma prepinac low/high/auto otacok, pricom auto je regulovane podla teploty... Mam P4 3GHz@3.75GHz, dve ramky, disk, dve mechaniky, 3 pridavne fany a zruta r9800pro a zdroj si drzi stabilne hodnoty na vetvach :wink: Proste som spokojny za tu cenu...
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

srna píše:EC sou prazdny a vosmeleny
hehe podle toho jakej myslíš ten 500W je už pěknej kus železa a rozhodně neni prázdnej mohu porovnat s Fortronem a ten EC je těžší a plnější ale jak myslíte já sem spokojenej na to že stál jen 1000,-kč :roll:
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Mirkana píše:
honzanun píše:Nej poměr cena/ výkon je LC Power 550W

http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... 22&kat=160
souhlasím mám a jsem spokojenej fakt tichy :)
tichy? me se moc nezda, asi dam vetrak na 5V
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

LC je hlučnej, mám ho a s vodníkem to je nejhlučnější věc, každopádně to 5V jistí, jede tak furt a i při max zátěži trvajcí 20 hodin hřál jenom trochu- a neslyšně
doporučuju 8) (ale jenom na 5V)
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

Gr8 Vivec píše:LC je hlučnej, mám ho a s vodníkem to je nejhlučnější věc, každopádně to 5V jistí, jede tak furt a i při max zátěži trvajcí 20 hodin hřál jenom trochu- a neslyšně
doporučuju 8) (ale jenom na 5V)
nevím ale dobrrá jak ho zapínaš na 5V ??diky
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Mirkana píše:nevím ale dobrrá jak ho zapínaš na 5V ??diky
to je otázka :roll:
prostě jsem ho vypojil z původního konektoru a napojil na obyč malej konektor na větrák do kterýho jde 5V
ten zdroj nemá takový ty pošahaný samolepky proti tomu aby se dal otevřít takže pohoda
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

Gr8 Vivec píše:
Mirkana píše:nevím ale dobrrá jak ho zapínaš na 5V ??diky
to je otázka :roll:
prostě jsem ho vypojil z původního konektoru a napojil na obyč malej konektor na větrák do kterýho jde 5V
ten zdroj nemá takový ty pošahaný samolepky proti tomu aby se dal otevřít takže pohoda
a uchladí to v pohodě? zkusím diky :)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

pokud máš dobře větranou skříň tak jo, mě to tak fachá v poho, vyzkoušej to a pořádně zatěž comp, a sleduj jak moc teplej vzduch jde ze zdroje (nejlíp se to měří obličejem :lol: )
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

Gr8 Vivec píše:pokud máš dobře větranou skříň tak jo, mě to tak fachá v poho, vyzkoušej to a pořádně zatěž comp, a sleduj jak moc teplej vzduch jde ze zdroje (nejlíp se to měří obličejem :lol: )
fajn diky :)
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Takze jsem se nechal zlakat cenou a doporucenimy a mam doma EC 500w celohlina. Cely zdroj je zabaleny v pekne barevne krabici s ouskem. Proste nadhera. Zpracovani je na velice dobre urovni a aluminiovy obal pusobi velice efektne. Kabely jsou obyc a rozhodne mohly byt delsi. Kdyz porovnam vahu s mym starym zdrojem EC 400W 12fan. Tak ten novy je skoro o polovinu tezsi a vnitrek je take uplne jiny. Takze take spokojenost. Bohuzel po zapojeni to uz tak vesele neni. Ventilator je hlucnejsi nez jsem cekal. Je pravda, ze kravalu stareho zdroje nedosahuje, ale verim ze jednou bude. Takze vymena ho nemine a myslim, ze to bude brzy. Moje zhodnoceni. Zdroj je bepochyby kvalitni, ale hlucny je vic nez jsem chtel. Bud pomuze snizeni otacek, nebo koupe kvalitni 120ky. Pak by se vsak cena mohla vzrustt klidne o 500,- a za to uz by byl skoro Chill :huh:
kadas152
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kadas152 »

nem.p píše:Takze jsem se nechal zlakat cenou a doporucenimy a mam doma EC 500w celohlina. Cely zdroj je zabaleny v pekne barevne krabici s ouskem. Proste nadhera. Zpracovani je na velice dobre urovni a aluminiovy obal pusobi velice efektne. Kabely jsou obyc a rozhodne mohly byt delsi. Kdyz porovnam vahu s mym starym zdrojem EC 400W 12fan. Tak ten novy je skoro o polovinu tezsi a vnitrek je take uplne jiny. Takze take spokojenost. Bohuzel po zapojeni to uz tak vesele neni. Ventilator je hlucnejsi nez jsem cekal. Je pravda, ze kravalu stareho zdroje nedosahuje, ale verim ze jednou bude. Takze vymena ho nemine a myslim, ze to bude brzy. Moje zhodnoceni. Zdroj je bepochyby kvalitni, ale hlucny je vic nez jsem chtel. Bud pomuze snizeni otacek, nebo koupe kvalitni 120ky. Pak by se vsak cena mohla vzrustt klidne o 500,- a za to uz by byl skoro Chill :huh:
sniž mu otáčky a bude hotovo :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“