9550 nebo 6600 ?

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

tak jakou z techto dvou mam vzit?
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

cherson píše:tak jakou z techto dvou mam vzit?
necetl sem cely thread jen predposledni stranu a samozrejme tvuj uvodni dotaz. Vetsinou souhlasim s nazorem uzivatele SH. Ale je tu jedno ale. Pokud si koupis nejakou 6600 s DDR3 pametmi tak ji das v klidu(no vklidu snad) na defaultni frekvence 6600 GT a to je sakra rozdil ve vykonu. Ale to asi nema cenu pac tvuj soucasny CPu by ji jen brzdil. Pokud ovsem budes stavet i ten novy PC tak na tom budes lip nez s obycejnou 6600 nebo 9550. Jinak Vazne chces kupovat NOVOU grafiku do AGP sbernice? Kup radsi neco z bazaru... V tvem pristim novem PC snad uz nebude agp slot ale PCIe(AGP uz umrel ,aspon tak to vydim ja)

doporucuji:
- R9800pro cca 3000Kc vykon o neco nizsi nez 6600GT ale o hodne moc vyssi nez 6600 a 9550.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

[CZ]mike píše:
cherson píše:tak jakou z techto dvou mam vzit?
necetl sem cely thread jen predposledni stranu a samozrejme tvuj uvodni dotaz. Vetsinou souhlasim s nazorem uzivatele SH. Ale je tu jedno ale. Pokud si koupis nejakou 6600 s DDR3 pametmi tak ji das v klidu(no vklidu snad) na defaultni frekvence 6600 GT a to je sakra rozdil ve vykonu. Ale to asi nema cenu pac tvuj soucasny CPu by ji jen brzdil. Pokud ovsem budes stavet i ten novy PC tak na tom budes lip nez s obycejnou 6600 nebo 9550. Jinak Vazne chces kupovat NOVOU grafiku do AGP sbernice? Kup radsi neco z bazaru... V tvem pristim novem PC snad uz nebude agp slot ale PCIe(AGP uz umrel ,aspon tak to vydim ja)

doporucuji:
- R9800pro cca 3000Kc vykon o neco nizsi nez 6600GT ale o hodne moc vyssi nez 6600 a 9550.
presne jak jsem rikal ja a souhlas s tvym nazorem :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo tak to je pak jednoznačný :oops: chápal jsem to jako výběr z těch dvou. R9800 vyklepne s přehledem obě :-D
ignorelist: kremrole a dezoláti
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

jj je mi jasne ze 9800Pro je o hodne vykonejsi, taky stoji nova 4000Kc, je ale zajimave ze tuto kartu nebude brzdit tolik procesor a kartu za 3000 G6600 bude brzdit procesor nemyslite?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

cherson píše:jj je mi jasne ze 9800Pro je o hodne vykonejsi, taky stoji nova 4000Kc, je ale zajimave ze tuto kartu nebude brzdit tolik procesor a kartu za 3000 G6600 bude brzdit procesor nemyslite?
pokud ten procák trochu přetočíš tak to "brždění" imho nebude tak zlý, a i "zbržděná" 9800Pro bude myslím o dost výkonnější než "zbržděná" 6600, o 9550 samozřejmě nemluvě. na novou se vybodni, zkus kouknout na jetý karty, to bys ji sehnal kolem 3000, koukni sem na fórum do bazaru a je :)

//edit: zrovna teď někdo vydražil v bazaru R9700Pro za 3000, tj skoro tak výkonnou kartu jako 9800Pro. myslim že 4000 za novou se nevyplatí, to už by byla lepší nová 6600
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

zombux píše:
cherson píše:jj je mi jasne ze 9800Pro je o hodne vykonejsi, taky stoji nova 4000Kc, je ale zajimave ze tuto kartu nebude brzdit tolik procesor a kartu za 3000 G6600 bude brzdit procesor nemyslite?
pokud ten procák trochu přetočíš tak to "brždění" imho nebude tak zlý, a i "zbržděná" 9800Pro bude myslím o dost výkonnější než "zbržděná" 6600, o 9550 samozřejmě nemluvě. na novou se vybodni, zkus kouknout na jetý karty, to bys ji sehnal kolem 3000, koukni sem na fórum do bazaru a je :)

//edit: zrovna teď někdo vydražil v bazaru R9700Pro za 3000, tj skoro tak výkonnou kartu jako 9800Pro. myslim že 4000 za novou se nevyplatí, to už by byla lepší nová 6600
heh tak najednou ma nekdo jinej nazor ze bych mel koupit radeji novou 6600 nez novou 9550 hmm :sad:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

cherson píše:heh tak najednou ma nekdo jinej nazor ze bych mel koupit radeji novou 6600 nez novou 9550 hmm :sad:
člověče, tobě je těžký poradit když pořádně nevíš co chceš. chápej to asi tak že je úplně jedno co vezmeš, zázračnej výkon nedostaneš ani z jednoho co tady řešíme, a v novým PC nevyužiješ žádnou z nich. jestli nakonec nebude lepší se na tenhle upgrade vybodnout a dřív to koupit celý nový :oops:
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

ja jsem skoro rozhodnutej koupim novej gygabyte za cenu 1790Kc a bude mi to snad stacit :roll:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

cherson píše:ja jsem skoro rozhodnutej koupim novej gygabyte za cenu 1790Kc a bude mi to snad stacit :roll:
no a je vyřešeno :D
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrazák »

cherson píše:
sh píše: to tezko , uz novy gamesy alias Q4 atd si zahrajes tezko , spis jde o to ze tvuj CPU neuzivi tu GK , takze ten rozdil v FPS mezi 9550 a 6600 bude nepatrnej a ta investice se ti nevyplati .. , takhle to myslime
aha no tak koupim tu 9550 a usetrim, a to si nezahreju ani Q4 na 800*600? bez nejakych efektu?

jeste teda dilema:
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28299
nebo
http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00022550
Bych asi vzal tu Gigabytku, ale jestli chces taktovat, tak bud A)kup nejakou s aktivnim chlazenim nebo B)dokup nejakej vetrak
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: R7 7700, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: RTX 3060 Ti |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“