Problém - grafika nebo zdroj

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Jarm3n
Nováček
Nováček

Problém - grafika nebo zdroj

Příspěvek od Jarm3n »

Zdravím, mám velký problém. Asi před půl rokem sem si pořídil Leadtek 6600GT a po zapojení mi začalo nabíhat pc třeba na 1-2 pokus, během bootovaní vytuhlo. Měl sem za to, že se jedná o zdroj a koupil sem 350w místo 300w. Ale problém zůstává. Nyní při bootu se to sekne hned na začátku, nebo při startu win, prostě kdykoliv, když system nabehne napoprve tak mam v prihlasovaci obrazovce rozliseni nejakych 640x480 pri 60Hz a musi znova reset, posledni dobou uz restartuji i 5-6x nez to nabehne. Potom uz je ale vse ok a ve hrach neni problem. Vsechny ovladace a biosy mam posledni. Konfigurace AMD 3000+, ASUS A7N8X Del, 2x 512mb RAM, 2x 160GB Seagate, 2 DVD mechaniky, 5 větráků a 2 neony. Mám v plánu pořídit zdroj, rozhoduju se mezi:
-Chill Innovation CP-450A2 450W a
-Thermaltake Silent PurePower W0043 480
-Fortron Blue Storm FSP400-60THN/THN-P 400W.
Máte nekdo dobre nebo spatne zkusenosti? Předem všem děkuji

//edit Jája: přesun z ostatní HW
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Máš možnost vyzkoušet tu grafiku v jiném PC ? (Takhle se mi chovala GF3 Ti 200 ... občas prostě nenaběhla, někdy bylo nutný odělat pár restartů, ale po naběhnutí kompu absolutně bez problémů a zdrojem ani deskou to nebylo, měl jsem jí na 200W Fortronu a 350W AOpenu)
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“