prosim vás nevíte jaký je rozdíl v těchto baleních nebo pls. nevíte kde na netu sehnat tu modrou průhlednou verzi? já sem jí nikde nenašel
kadas152
Moderátor: morke

Náhodou viděli, u sebe v kejsukadas152 píše:jj thx.
a pls. neviděli jste někde tu modrou verzi?

ja viem ved preto ten smajlikkadas152 píše:jj díky všem už sem objednal ty černý modrý sem nikde nesehnal![]()
2scream sem z čr

to mi nevadí doposavaď sem držel na Pentagramu kterej má 80mm větrák kterej točí skoro 3000 ot./min. a dva 80mm který točej asi 2500 to./min. teď dodělávám vodníka ty 120mm pudou na radiátor a řekl bych že budu štastnej navíc okolo mě jsou další 3kompy se kterejma se sice snažim něco dělat ale naprostý tichosti nedosáhnu na to nejsou prachy takže já si budu libovat jak jsou tichý i když pojedou na 12Vscream píše:ja viem ved preto ten smajlikkadas152 píše:jj díky všem už sem objednal ty černý modrý sem nikde nesehnal![]()
2scream sem z čr![]()
....a na 12V je fakt pocut... nie velmi ale je...

Na tech 7V je to treba "zadratkovat"st.slama píše:Ja ich mam tiez, som spokojny, akurat ak su pustene na 12V tak ich este pocujem ale na 7V uz nie (vtedy tocia okolo 700ot).

a ktore je + a ktore - na ventilatore? ci to je jedno?st.slama píše:Na molexe daš +ventilátora na +5V(zlty) a - ventilátora na +12V(cervený).Ossis píše:Na tech 7V je to treba "zadratkovat"?

Díky, nejsem si jistej, jestli si chci hrat s dratkama, zatim je ten vetrak docela v pohode (nejvic rve disk, pak cpu vetrak a nakonec ten glacielst.slama píše:+(cerveny) ventilátora das na +5V(zlty vodic na molexe) a -(cierny)ventilátora na +12V(cervený vodic na molexe).
Inak toci sa aj na 5V.

a preco by sa to malo "prozahnou"t?ICE píše:proboha!!!! to zapojeni mezi 5 a 12 voltu neprovozujte... ve chvili, kdy se vam ten vetrak prozahne a spoji se 5 a 12 voltu, tak vam odejde 90% pocitace kvuli vetraku!!! nez to stihne odstavit zdroj.
takze bud na 5V nebo na 12V a cokoliv mezi tim regulovat relutarory.

st.slama píše:Co to je "prozahne" ?
Ja mam takto pustene 2 fany 120mm.
Asi je pravda ze ak spojis 5V a 12V tak odide pocitac do vecnych lovisť.
Ale ako sa ti vo fane spoji toto napetie to meviem?