Vadne BB da se to nejak resit?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Vadne BB da se to nejak resit?

Příspěvek od sh »

Takze mam tu 8.4gb disk , jsou na nem vadne BB a chtel bych se optat , jestli se daji tyto BB nejak odstranit , myslim tim , aby dane BB nebyli vyuzivany a neukladali se na ne data , tj aby mi napriklad ubylo volne misto , ale vadne BB by se vyloucili. Dekuji
JendaLinda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaLinda »

Scandisk a podobné programy ti BB označí, a pak se nebudou využívat, nikdo ti však nezaručí, že se BB nebudou rozšiřovat.
Co můžeš odložit na zítřek, odlož na pozítří.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

JendaLinda píše:Scandisk a podobné programy ti BB označí, a pak se nebudou využívat, nikdo ti však nezaručí, že se BB nebudou rozšiřovat.
no uz mi to jede vzal jsem to partitionem a zatim mi to drzi ale je mi to divny bylo tam vic BB a pise to snad 8Kb uvidime :wink:
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

8.4gb disk to je dnes uz hodne stara zalezitost a pokud se objevili BB necekej ,ze ti vydrzi jeste dlouho. Na mojem WD 6,4Gb se objevili BB a do 3 mesicu konec. Nastartoval zacal rezat(ten disk byl fakt huste hlucnej :lol: jak pila ) cvak cvak a chyba v cteni vlozte boot disketu
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

[CZ]mike píše:8.4gb disk to je dnes uz hodne stara zalezitost a pokud se objevili BB necekej ,ze ti vydrzi jeste dlouho. Na mojem WD 6,4Gb se objevili BB a do 3 mesicu konec. Nastartoval zacal rezat(ten disk byl fakt huste hlucnej :lol: jak pila ) cvak cvak a chyba v cteni vlozte boot disketu
nj je to komp malyho brachy , takze mu to zatim v jeho 7 letech staci :wink:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“