Odchylky v zobrazení... rušení ???
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Larin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Odchylky v zobrazení... rušení ???
Mám problém se zobrazením plochy na monitoru, nejdriv jsem si myslel, že je to způsobené monitorem, ale na úplně jiném monitoru to po čase začalo dělat to stejné, jde o CRT a VGA výstup (D-sub) , je to divné, ale znovu to začalo dělat až po nějákém čase... může to být způsobeno grafickou kartou? Popřípadě co by ji mohlo rušit, jinak to nechápu, 2 monitory jiné velikosti a od jiného výrobce přece nemůžou mít stejnou odchylku v zobrazení... obraz je jakoby pootoceny v pravem hornim rohu ma zprava odchylku 3mm a tím ovlivnuje celý celek... OSD nic neřeší ... díky za rady
CPU: Athlon 64 2800+ 1800Ghz, MB: DFI Lanparty UT nF3 250Gb ,RAM: Kingmax 1GB 433 CL 2.5 433Mhz 2.5 3 3 6 ,VGA: Inno3D NVidia 6800GT 256MB,HDD: 250GB 16MB,O.M.: Philips CD-RW 4800 , DVD-RW LG 4163B
- MaTTo S
- Začátečník

-
Zeby to bola nejaka specialna chyba grafickej karty ked si si isty ze to nieje monitorom .
Lebo ja mam v OSD take menu z nazvom GEOMETRY a v nom je vela moznosti a zrovna tymi moznostami si nastavujem to co ty opisujes ale ked hovoris ze monitormy to urcite nieje tak potom jedine graficka karta . No daj ju reklamovat a uvidis co bude .
Lebo ja mam v OSD take menu z nazvom GEOMETRY a v nom je vela moznosti a zrovna tymi moznostami si nastavujem to co ty opisujes ale ked hovoris ze monitormy to urcite nieje tak potom jedine graficka karta . No daj ju reklamovat a uvidis co bude .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- Larin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: