neustále me počítač odkáže do nějakýho antivyrového centra!!!!!
pomoc
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc
Více info!m.candela píše:ahoj,mám problémnemůžu se příhlásit na svoji domovskou stránku
![]()
neustále me počítač odkáže do nějakýho antivyrového centra!!!!!co mám dělat!?????HELP
Co máš za antivir? Projed to Ad awarem, proscenuj antivirem.
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ty jsi neco instaloval vid... tesne pred tim nez se ti to zacalo dit.m.candela píše:ahoj,mám problémnemůžu se příhlásit na svoji domovskou stránku
![]()
neustále me počítač odkáže do nějakýho antivyrového centra!!!!!co mám dělat!?????HELP
Moc informaci jsi nedal, ale zkus CWShredder
http://spyware.hacek.cz/modules/mydownloads/
- m.candela
- Nováček

-
bohužel mě před měcícem skončila licence u avast4!!!!!což nechápu!!!!fanik píše:ty jsi neco instaloval vid... tesne pred tim nez se ti to zacalo dit.m.candela píše:ahoj,mám problémnemůžu se příhlásit na svoji domovskou stránku
![]()
Moc informaci jsi nedal, ale zkus CWShredder
http://spyware.hacek.cz/modules/mydownloads/
na net pořád odkazuje!!!!!
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mene vykricniku a vic klidu. Licence Avastu je jenom na rok a pak ji musis obnovit. Musis provest novou registraci na domovskych strankach Avastu. Na mail dostanes novy kod a vlozis ho do Avastu. Pokud se ti nevrati tva puvodni domovska stranka, zmenis to v nastaveni prohlizece - pokud pouzivas IE klikni pravym na ikonku a hned na prvni zalozce je na to policko
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník