už na tom dělam jedničku a dvojku poldy sem nikdy nehrál, až od trojky takže si to rád zahraju... i když mam pocit, že sem chvíli nějakej ten první díl hrál.... bylo to něco se zvěrimexem
Ja mam vsechny dily, a nedohral sem jen 2, padala mi, ale uz sem prisel na to jak to obejit a ted jeste hraju 5. Super ceska adventura, tu by si mel zahrat kazdej.
Intel E2140 @ 3,2GHz + AC Freezer 7 pro ::: Msi Neo2-FIR ::: GeForce GTS250 + Accelero S1 ::: 2x2GB Corsair+2x1GB Geil DDR2 800MHz ::: Samsung 750GB+WD 320GB SATA+250GB Seagate FreeAgent ::: DVD-RW Samsung SH-S813L ::: SB Audigy 2 ::: Genius Home Theater 5.1 ::: monitor Benq E2200HDA ::: Logitech G5 + Ultra X::: HP Deskjet 3820 ::: Case CM Centurion 590 ::: Corsair HX520W ::: 4x AC Artic Fan ::: Vista Business 64bit
Souhlas...jednička je paradní kalba a hodně sem se zasmál. Podle mě bylo to nejlepší s tou botičkou na autě...skvělý...asi nejlepší rozhovor (podle mě) v celym poldovi 1
Zima software jakožto distributor jedničky a autoři všech ostatních ho zveřejnili jako freeware, ale autoři jedničky se proti tomu ohradili, tak musely byt všechny linky staženy a spor se řeší(řešil).. A podle toho jak to vypadá dopadl špatne (pro ZS)...