F.E.A.R. - full

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Slabota - jiný slovo me nenapadá :oops:

FPS patří k mojim nejoblíbenějším žanrum, ale musí to bejt kvalitní FPS, což podle me FEAR neni. Když to srovnam s ostatníma "peckama", ktery vylezly za posledních par let, tak je FEAR hluboce dole.
Přijde mi to tak, ze si (muj jinak oblíbenej) Monolith dal kafe a řekli si - tak ted udeláme tu nejlíp vypadající a nejnaročnější FPS všech dob. Bohužel se jim povedlo jen to druhy. Nápady vykradli z ostatních her a filmů a předhodili to masám - a ty jim to žerou :)
No uvidíme jestli si na FEAR nekdo za 2 roky vzpomene ....

EDIT: A příběh ?? :lol: Jak by řekl kolega Shadow - toho už se v FPS asi nedočkáme... Bohužel.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Mno, zrovna jsem do te cubky nasypal kolik naboju se do ni jen veslo a zdrhnul, nicmene stejne to prezila... :lol: :(

Narocnost je katastrofalni - mam PR3800+ 6800Ultra 1G ram 2-2-2 a Audigy2zs a sice v tom fly-by to dela (vse na max, jen middle textury a stiny) jen 2% 40fps (nejmene 40fps) a max je 168, ale koho by to zahrnulo optimismem, tak v tech rozbitych domech pak fps klesne i niz, coz je na FPS hru dost spatny a nemyslim ze muj HW ma na vic. Navic ve vetsine pripadu je interier TRAPNE jednoduchy, nekde na urovni Half Life (1...!) s mozna o malicko vyssim rozliskem textur. Mno mozna o malicko lepsi, ale kdyz jsem hral HL2, tak jsem vetsinu casu cumel s otevrenou pusou na to, co vidim (vse na max a stiha v pohode, nikdy pod 60fps) na screenu a tohle je 2x pomalejsi a 5x hnusnejsi... :? :(

Jedine co je fakt krasne jsou ty efekty pri zpomaleni, brokade, elektrosocich a dusi :) Skoda jen ze z takove male hezke hodne hrave holcicky se vykluba takova utyrana vztekla potvra :(

Mno nic. Pribeh neni tak nejhorsi, FarCry to neni, ale stale dost dobre. (HL2 take nema nejaky uz extra pribeh, ze...)

Par screenshotu, kdyby byl zajem:
http://ax2.old-cans.com/g.php?p=fear&d=1&v=v2

Enjoy!
Naposledy upravil(a) trodas dne sob 5. lis 2005, 13:03, celkem upraveno 1 x.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

tom01 - no to ja zlakol :-D a sice v jednej kanceláři když si jdu jen tak a najednou mi pod nohama po čtyřech proběhla s tim hnusným smíchem ta holka...šok dobrej že jsem rozstřílel půl místnosti :-D
Presne :) :-D
Jak se to plazilo po ctyrech, tak jsem misto obvykleho klidu a spis opatrneho zajmu (ona mi neublizila do toho bodu nikdy, takze...) pri setkani s duchem jsem se lek a poslal davku jejim smerem...

Skoda naboju :lol: :oops:
Naposledy upravil(a) trodas dne sob 5. lis 2005, 13:03, celkem upraveno 1 x.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

tak to sa konecne dostal fear aj ku mne .... no ale cakal som od toho viac .... dej neni bohvieco, atmosfera je sice dost dobra , ale no neviem ... nieco mi v tej hre chyba ... :x
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
l0k1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od l0k1 »

takze dojmy : prvych 10% hry super, spoznavanie hry atd, dalsich 80% NUDA, a 10% zaver slusny.

+ grafika
+ zbrane (hlavne ta ked sa vojak zmenil na kostru)
+ slowmod
+ efekty (vybuchovanie, vojaci)
+ atmosfera

- straaasne linearny dej, vzdy som vedel kade mam ist
- ziadne puzzle
- rovnake prostredie
- kratke (dokopy asi 9 hodin hrania)
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Kde stáhnu Patch 1.01 ??
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

PcBuh píše:Kde stáhnu Patch 1.01 ??
Skoro všude :roll: http://bonusweb.idnes.cz/download/patch ... atche.html
BTW: Nevíte proč nemam v options možnost nastevení rozlišení 1280×1024...tohle jediný mi tam chybí :?
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Boin píše:
PcBuh píše:Kde stáhnu Patch 1.01 ??
Skoro všude :roll: http://bonusweb.idnes.cz/download/patch ... atche.html
BTW: Nevíte proč nemam v options možnost nastevení rozlišení 1280×1024...tohle jediný mi tam chybí :?
Taky jsem to teď našel :)

http://bonusweb.idnes.cz/dl.html?filena ... 00_101.exe
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Boin - BTW: Nevíte proč nemam v options možnost nastevení rozlišení 1280×1024...tohle jediný mi tam chybí :?
Na to se pta uz cca. 10 user tady a nechapu, ze nekoho nenapadlo se podivat jake max. rozlisko ma monitor v info fajlu nastaveno (muj - delal jsem si to schvalne, pac jsem nechtel videt vyssi jak 1024x768 rozliska - ma zminenych 1024x768).
F.E.A.R. to korektne detekuje a vyssi nenabizi :wink:

Staci vypnout ten option aby nastaveni obrazovky ukazovalo i vyssi rozliska nez max. monitoru a... :wink:

(pripadne bych zkusil dat desktop do rozliska, jake nabizi hra a mama poznamka, 1280x1024 neni (!) 4:3 rozlisko :wink: (ma pomer 1.25 a ne spravnych 1.333)
tnt_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tnt_ »

Co sa tyka hratelnosti tak to radim medzi lepsie FPS ako Doom 3. Kedze nie je co momentalne hrat (spomedzi FPS) je to dobra zabava. Quake 4 nemam tak nemozem porovnat. HW naroky su ako pri kazdej novej lepsej hre. Ked sa vypnu shadows tak to vyskoci o +10 az 20fps.
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Mno, ja ti nevim, ale me se F.E.A.R. misty opravdu jen "sine", zatimco nesrovnatelne hezci HL2 primo letel :wink:
A to nemluvim o tom, ze timdemo na Doomovi3 mam za 85fps prumerne a Quake4 se mi zda este sviznejsi, ale zatim jsem jen zelvoval na zacatku, to je fakt.

HW naroky jsou u F.E.A.R. uchylne, zhola neprimerene kvalite obrazu, vysoke. Na tom trvam.

FPS - neni co hrat? HL2, Quake4, Battlefield2, CoD2 - to nic? :roll:
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Mam problem.Ked mam nastavene FSAA na off tak textury vyzeraju hrozne divne nemyslim tym hrany objektov.Textury su take divne kockovane takmer bez detailov.S nastavenim detailov to nesuvisi.Take iste je to vo vsetkych rozliseniach. Skusala som rozne nastavenia, ale tento jav zmizne az vtedy ked zapnem FSAA na 2x potom je vsetko v poriadku textury su v poriadku.Vam sa to nestalo?V deme mi toto nerobilo.Neexistuje nejaky patch? Ovladace FW 81.85
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

350Z píše:Mam problem.Ked mam nastavene FSAA na off tak textury vyzeraju hrozne divne nemyslim tym hrany objektov.Textury su take divne kockovane takmer bez detailov.S nastavenim detailov to nesuvisi.Take iste je to vo vsetkych rozliseniach. Skusala som rozne nastavenia, ale tento jav zmizne az vtedy ked zapnem FSAA na 2x potom je vsetko v poriadku textury su v poriadku.Vam sa to nestalo?V deme mi toto nerobilo.Neexistuje nejaky patch? Ovladace FW 81.85
Patch 1.01 a 1.02
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

PcBuh píše: Patch 1.01 a 1.02
Diky skusim to stiahnut a nainstalovat uvidim ci to pojde.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

350Z píše:Mam problem.Ked mam nastavene FSAA na off tak textury vyzeraju hrozne divne nemyslim tym hrany objektov.Textury su take divne kockovane takmer bez detailov.S nastavenim detailov to nesuvisi.Take iste je to vo vsetkych rozliseniach. Skusala som rozne nastavenia, ale tento jav zmizne az vtedy ked zapnem FSAA na 2x potom je vsetko v poriadku textury su v poriadku.Vam sa to nestalo?V deme mi toto nerobilo.Neexistuje nejaky patch? Ovladace FW 81.85
Vyskusala si vypnut "Pixel Doubling"?
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

ja som skoncil pri swape 1,5GB a to som bol este len pri intre, 768RAM nestaci :oops:
tnt_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tnt_ »

trodas píše:Mno, ja ti nevim, ale me se F.E.A.R. misty opravdu jen "sine", zatimco nesrovnatelne hezci HL2 primo letel :wink:
A to nemluvim o tom, ze timdemo na Doomovi3 mam za 85fps prumerne a Quake4 se mi zda este sviznejsi, ale zatim jsem jen zelvoval na zacatku, to je fakt.

HW naroky jsou u F.E.A.R. uchylne, zhola neprimerene kvalite obrazu, vysoke. Na tom trvam.

FPS - neni co hrat? HL2, Quake4, Battlefield2, CoD2 - to nic? :roll:
To moje porovnanie bude asi tym ze som HL2 a Doom3 hral este na R9600XT. Ale aj tak sa mi zda o nieco lepsi Fear ako Doom3 a pritom maju tolko spolocneho.
FEAR je taky mix vsetkeho co doteraz vyslo(ako tu uz bolo spomenute), a aj ked sa im to moc nepodarilo dat dokopy, je to hratelne. Nemienim hrat 2x HL2, alebo CoD2. Takze si hram Fear, kym nebudem mat na stole Q4.
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Joži - ja som skoncil pri swape 1,5GB a to som bol este len pri intre, 768RAM nestaci :oops:
LOL :) :-D 768MB ram je dneska uz fakt vysmech. Mam gigo a chtelo by to 2G, jenze rychle 2-2-2 ramky jsou moc drahe a pomale tam davat nema zas smysl :( :x

tnt_ - toz si ho zatim stahni, ne? :wink: :) Je to docela rez a jo, ja hral Dooma3 na 5700Ultre a uslo to, tedka na 6800Ultre je to paradicka a HL2 i Q4 to same - jen ten F.E.A.R. je jakysi slow :(
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

MiKe[sk] píše:
Vyskusala si vypnut "Pixel Doubling"?
Vidis to ma nenapadlo.Vyskusam to
Diky
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

tak HW naroky mě opravdu zděsily. Hra nevypadá zasetak dobře aby musela mít takovýhle nároky. Aby se to dalo hrtá (0% pod 25fps, průměr 38 ) musim nastavit 800x600 bez vyhlazování což vypadá na 19" už hodně blbě, jako dva roky stará hra :x. Chápu že s mojí grafikou už nemůžu čekat zázraky ale třeba cod2 mi jede mnohem líp... Jinak hra vypadá celkem dobře... Pěkny animace apod, akorát ta fyzika nějak zaostává...

sestava: P4 3,4, 1024RAM, R9800 pro

Nechápu jak hra která vy padá jen trochu líp než HL2 může mít tak rozdílné nároky... (800x600 medium vs. 1280x1024 high)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“