Padá mi Windows

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

kšandy máš správně zapojené?jumpery atd.?
ASUS A6T AP017
Šponty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Šponty »

Všechno mam tak jak sem měl dřív. Nic sem tam neměnil. Z ničeho nic se to začalo sypat. A hlavně mi je záhadou jakto že se to sekne i při formátu disku. :(
Notebook ASUS PRO66i - Windows 7
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Mel jsem problem,ze pri kopirovani z disku a pri hrani her se mi zasekavalo PC. Mel jsem jeste Win XP bez SP (jeste ani v te dobe nebyl). SP1 to vyresil a zatim okna jedou v pohode. Jaky mas ty SP?
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Šponty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Šponty »

Mike.Ace píše:Mel jsem problem,ze pri kopirovani z disku a pri hrani her se mi zasekavalo PC. Mel jsem jeste Win XP bez SP (jeste ani v te dobe nebyl). SP1 to vyresil a zatim okna jedou v pohode. Jaky mas ty SP?
Mam SP2, a všechny možný aktualizace.
Notebook ASUS PRO66i - Windows 7
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Cpk píše:
tu je link nastiahnutie...
http://rapidshare.de/files/6567791/Regi ... k.rar.html
linky na cracky atp. sem nepatří :x
Odpovědět