Dual boot Windows/Linux na NB Acer
Moderátor: Don
- outlier
- Začátečník
-
Dual boot Windows/Linux na NB Acer
Ahoj,
zkousel jste nekdo pridat Linux na NB Acer? jen tak me zajima, jak je tam na zacatku ta skryta recovery partition, ze asi LILO nebo GRUB na zacatek disku nepatri...
zkousel jste nekdo pridat Linux na NB Acer? jen tak me zajima, jak je tam na zacatku ta skryta recovery partition, ze asi LILO nebo GRUB na zacatek disku nepatri...
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
skrytá recovery partition tam není, aposň tedy ne když je notebook po prvotním zavedení, obnovuje se z CD, takže tam klidně může přijít linuxovej zavaděč
navíc, z čeho bootuješ? primary partition kde jsou wokna, takže i kdyby tam recovery partiton byla, tak o nic nejde
navíc, z čeho bootuješ? primary partition kde jsou wokna, takže i kdyby tam recovery partiton byla, tak o nic nejde
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- outlier
- Začátečník
-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- outlier
- Začátečník
-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- outlier
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ho vypal ne? S tebou je to težky ani neviš co máš za CD.outlier píše:nevim, jestli jsem neco takovy dostal, dostal jsem CD s windowsy a pak jeste asi 4 dalsi CD, ktere jsem jeste nestudoval. Ale po kazdem bootu po me chce, at si vypalim take nejake recovery CD
Já mám taky NB a recovery bylo taky priloženo. Tak to pro studuj, máš to i v manuálu
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- outlier
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A nechce to udelat recovery ze stavájících win?outlier píše:nevim, jestli jsem neco takovy dostal, dostal jsem CD s windowsy a pak jeste asi 4 dalsi CD, ktere jsem jeste nestudoval. Ale po kazdem bootu po me chce, at si vypalim take nejake recovery CD
Tak když je tam recovery na tech CD tak to asi je recovery CD tak co na tom řešíš?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ano, chce to udělat recovery ze stávající instalace WindowsDzin píše: A nechce to udelat recovery ze stavájících win?
Tak když je tam recovery na tech CD tak to asi je recovery CD tak co na tom řešíš?
k notebookm Acer nikdy nedostaneš instalačku od oken, ale obraz diskového oddílu na 2 CD (aspoň prozatím)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně vím, psal sem to tazateli jako dotaz na to proč to chce udelat tak velkou zalohy a po te recovery.pavel.minarik píše:ano, chce to udělat recovery ze stávající instalace WindowsDzin píše: A nechce to udelat recovery ze stavájících win?
k notebookm Acer nikdy nedostaneš instalačku od oken, ale obraz diskového oddílu na 2 CD (aspoň prozatím)
A druhá čast byla na to jak se ptal jestli má recovery a nasledne nalezl recovery na puvodnich CD od NB.
Takže dotaz je asi zodpovezen.